Amanida d'arròs roig @Bionsan


Avui us porto una de les últimes amanides d'aquest estiu. 
L'ingredient protagonista és l'arròs roig ecològic de Bionsan. 
És una varietat d'arròs integral que conté un alt contigut en fibra. 
A la web de Bionsan podem llegir el que ens diuen sobre aquest producte i els consells per la seva cocció. És beneficiós per: 
  • Prevenir y controlar la diabetes: Gracias a su alto contenido en fibra y su bajo índice glucémico.
  • Mejorar el tránsito intestinal: Su riqueza en salvado actúa como un prebiótico natural, ayudando a prevenir o revertir el estreñimiento.
  • Proteger contra el envejecimiento: Rico en antioxidantes, especialmente antocianinas, que poseen propiedades anti-envejecimiento, anti-inflamatorias y protectoras de la microcirculación.
  • Fortalecer la salud ósea: Su contenido en potasio contribuye a la salud ósea y previene la osteoporosis.
És una recepta molt senzilla, quasi que no cal explicació. 
A l'estiu la majoria de les vegades no ens compliquem gaire a la cuina...i aquesta és una amanida que reflecteix aquesta manera de fer. 
Començo pels ingredients: 
  • 200g d'arròs roig cuit (necessita 20 minuts de cocció)
  • 150g de fesolets cuits 
  • 6 tomàquets secs conservats en oli tallats en trossets petits
  • 100g de ganyims dessalats i desmollats (com el bacallà de l'esqueixada) 
  • Vinagreta: 6 culleradesOli d'oliva verge extra, sal, pebre mòlt, 2 cullerades de vinagremel 
Només ens cal barrejar tots els ingredients en un bol gran i preparar la vinagreta. 

Ja veieu fàcil, senzilla...però molt però que molt saborosa. 
Us asseguro que si la proveu de fer, us agradarà moltíssim! 


 

Comentaris