Avui us porto aquestes senzilletes tartaletes que vaig descobrir gràcies a Instagram. És d'aquestes receptes ràpides que circulen per les xarxes i que quan les veus dius...la guardo i la preparo quan pugui. I així va arribar el moment!
Aquest llistat de receptes virals es va fer gran i gran i a vegades es queden propostes que no surten mai a la llum o que quan les tornes a revisar ja no trobes que tenen l'encant. No és el que em va passar amb aquesta.
Respecte a la recepta original vaig fer un canvi: vaig canviar el formatge per sobrassada, i així tots els de casa podíem gaudir d'elles.
Són molt fàcils i ràpides de fer. Vinga, us explico!
Ingredients:
- 1 làmina de pasta de full
- 1 ou per pinzellar
- Carabassó tallat a rodanxes
- Maçana
- Sobrassada
- 1 polsim de pebre mòlt
Preparació:
1. Escalfem el forn a 180º i preparem la llanda del forn amb una làmina de paper vegetal (podem aprofitar la mateixa de la làmina de pasta de full).
2. Estirem la làmina de pasta de full i la tallem a rodanxes amb l'ajuda d'un cercle emplatador. Disposem cada porció a la llanda del forn.
3. Tallem el carabassó a rodanxes i la maçana a tallets. Col·loquem sobre cada porció de pasta de full: una rodanxa de carabassó (pressionem una mica) , tallets de maçana i una cdta de sobrassada.
Ho pinzellem amb l'ou batut i ho empolvorem amb una mica de pebre mòlt.
4. Ho enfornem durant uns 15-20 minuts o fins que veiem que està al punt de cocció. Retirem del forn i ho deixem refredar sobre una reixeta.
I ja està! Ja ho tenim! Què us ha semblat? Desitjo que us agradi si us decidiu a prepar-la!
Pim-pam i et fan quedar perfecte aquest tipus de receptes! M'agrada la combinació d'ingredients que hi has posat.
ResponEliminaPTNTS
Glòria