Amanida Corona de Nadal

 


Qui em coneixeu sabeu que m'encanta el Nadal. Per mi és una època molt bonica, molt màgica i de molta il·lusió. 
Il·lusió per tot...per la vida, per la família, pels amics, per una taula bonica i pels bonics records que tinc del Nadal de la meva infantesa. 

Avui us presento una amanida que vaig descobrir gràcies a les històries d'Instagram. No té cap complicació, simplement és la presentació. 
No cal ni explicació! Només amb les imatges ja teniu suficient. 

Què podem utilitzar? 
  • Ruca, escarola o qualsevol varietat d'enciam que us agradi
  • Tomàquets cirerols 
  • Boletes de formatge de cabra o mozzarella 
Ha amanim com més ens agradi: oli d'oliva verge extra, sal i crema balsàmica de vinagre de Mòdena. 

Oi que fa goig? És una amanida molt bàsica i senzilla però posada a taula fa molta festa i és fotogènica. 

Si us animeu a preparar-la, desitjo que la gaudiu tant com ho vaig fer jo i la meva família. 



Comentaris