Avui torno amb una nova recepta #OlivaSupermercats (cliqueu l'enllaç per veure-les totes).
Els ingredients protagonistes són una mozzarella de búfala catalana Mas Guri i un pesto vegà exquisit de Bionsan.
Tots dos productes són novetat a la botiga d'Oliva Supermercats de Móra d'Ebre i tots dos, de proximitat.
La mozzarella o formatge fresc de pasta filada és de Mas Guri, del gironès. Combina la llet de búfala (75%) i la llet de vaca.
El pesto ens transporta a Itàlia, al sabor característic d'amanides, plats de pasta i és una genial opció d'amaniment. Està elaborat a base d'oli d'oliva verge extra, alfàbrega, pipes de carabassa, pipes de gira-sol, all i pinyons.
La combinació de tots dos és...espectacularment sabrosa.
La meva primera proposta és molt senzilla, no és cap complicació.
Us proposo que agafeu:
- Llesques de pa del bo torrat
- Mozzarela Mas Guri
- Pesto vegà Bionsan
Podem fer-les de dues maneres:
- Repartiu una culleradeta de pesto per la torrada.
- Talleu la mozzarella a llesques o desfeu-la amb els dits (o una forquilla), com més us agradi.
- Poseu a sobre de la mozzarella la quantitat de pesto que us agradi.
Us asseguro que us agradaran moltíssim, que les gaudireu i que voldreu repetir!