Torrada de mozzarella catalana de búfala Mas Guri i pesto vegà Bionsan #OlivaSupermercats

 


Avui torno amb una nova recepta #OlivaSupermercats (cliqueu l'enllaç per veure-les totes). 

Els ingredients protagonistes són una mozzarella de búfala catalana Mas Guri i un pesto vegà exquisit de Bionsan
Tots dos productes són novetat a la botiga d'Oliva Supermercats de Móra d'Ebre i tots dos, de proximitat. 

La mozzarella o formatge fresc de pasta filada és de Mas Guri, del gironès. Combina la llet de búfala (75%) i la llet de vaca. 
El pesto ens transporta a Itàlia, al sabor característic d'amanides, plats de pasta i és una genial opció d'amaniment.  Està elaborat a base d'oli d'oliva verge extra, alfàbrega, pipes de carabassa, pipes de gira-sol, all i pinyons. 
La combinació de tots dos és...espectacularment sabrosa. 



La meva primera proposta és molt senzilla, no és cap complicació. 
Us proposo que agafeu: 
  • Llesques de pa del bo torrat 
  • Mozzarela Mas Guri 
  • Pesto vegà Bionsan
Podem fer-les de dues maneres: 
  1. Repartiu una culleradeta de pesto per la torrada.
  2. Talleu la mozzarella a llesques o desfeu-la amb els dits (o una forquilla), com més us agradi. 
  3. Poseu a sobre de la mozzarella la quantitat de pesto que us agradi.
Us asseguro que us agradaran moltíssim, que les gaudireu i que voldreu repetir!