Les meves conserves de l'estiu 2025

 


Ara que hem entrat a la tardor, em ve de gust recordar les conserves que he preparat aquest estiu per gaudir-les durant l'hivern. 

Les verdures i hortalisses són directes del pagès, de la Sénia de Casadó. 
Aquest és un punt molt important, ja que estan al punt de maduració i són km0.

Reconec que és una feinada...però si t'organitzes bé i disfrutes del procés, aconsegueixes mirar-te els potets del rebost amb una gran satisfacció. 

Aquest estiu he preparat: 

  • Pots de tomaca natural: tomaques senceres, mitges tomaques, trossejades i ratllades. 
  • Pots de tomaca fregida: amb sofregit i sense sofregit de ceba. Tomaca fregida directa als pots, 24 hores cap per avall. 
  • Pots de tomaca confitada: cocció al forn i després als pots i bany maria. 
  • Pots d'escalivada: cocció al forn i després al pots i bany maria. 
  • Pots de samfaina: cocció al TM7 i directe als pots, 24 hores cap per avall. 
Només desitjo no perdre les ganes i l'entusiasme per omplir el rebost! Esperem que l'estiu que ve ho pugui tornar a fer!