PINTXO D'OU DE GUATLLA Publicat per La Cuina de l'Olga el dia de febrer 21, 2012 Obtén l'enllaç Facebook Twitter Pinterest Correu electrònic Altres aplicacions Aquest pintxo el va preparar el meu pare la setmana passada. Sempre l'he vist cuinar i provar coses noves!!! No té cap complicació: llesca de pa (sense torrar) i ou de guatlla fregit. Si us agrada, li podeu afegir "huevas de lumpo". A "pintxear"!!!! Comentaris Els fogons de la Bordeta21 de febrer del 2012, a les 19:08M'encanten els pintxos amb ous de guatlla... i si li poses una mica de sobrassada també està pa'morirse! jejejePEtonetsSandraResponEliminaRespostesResponRoser21 de febrer del 2012, a les 20:09Aquest pintxo mai falla!! És un èxit assegurat; és tant bo!!PetonsResponEliminaRespostesResponMacedonia en familia22 de febrer del 2012, a les 13:58Es un pintxo sencill i moolt bó!! A mi m'agrada molt amb formatge de cabra... una delicia!!ResponEliminaRespostesResponmontse vidal26 de febrer del 2012, a les 11:33quina bona pinta Ola. jo també els faig amb la torrada amb sobressada i queda boníisim.felicitats pel blogResponEliminaRespostesResponUnknown25 de novembre del 2012, a les 20:56Tens un pare que val un imperi!!!Felicita'l de part nostra.Lourdes.ResponEliminaRespostesResponAfegeix un comentariCarrega'n més... Publica un comentari a l'entrada Digue'm què opines!!!
M'encanten els pintxos amb ous de guatlla... i si li poses una mica de sobrassada també està pa'morirse! jejeje
ResponEliminaPEtonets
Sandra
Aquest pintxo mai falla!! És un èxit assegurat; és tant bo!!
ResponEliminaPetons
Es un pintxo sencill i moolt bó!! A mi m'agrada molt amb formatge de cabra... una delicia!!
ResponEliminaquina bona pinta Ola. jo també els faig amb la torrada amb sobressada i queda boníisim.
ResponEliminafelicitats pel blog
Tens un pare que val un imperi!!!
ResponEliminaFelicita'l de part nostra.
Lourdes.