ROTLLETS DE VEDELLA

Aquest plat el fan la mare, la meva tia Mercedes  i la meva sogra. 
Compreu una bona carn de vedella a la vostra carnisseria de confiança i segur que teniu èxit assegurat. 
La meva tia canvia el bacon per pernil i, a més, hi posa un pebrot del piquillo. Li queden boníssims!!!!!

INGREDIENTS:

- Talls de vedella molt finets 
- Bacon
- Ceba
- Porro
- Pastanaga 
- Tomàquet
- Vi negre
- Sal i oli d'oliva

ELABORACIÓ:

  1. Salpebrar la carn.
  2. Preparar el rotllet i enganxar-lo amb un escuradents.
  3. Enfarinar  els rotllets per farina i passar-los un moment per l'oli. Retirar a una safata.
  4. Fer un sofregit amb la ceba, la pastanaga, el porro i el tomàquet. Tirar-li un bon raig de vi. Fer xup-xup a foc lent. 
  5. Al cap d'uns 10 minuts posar els rotllets a la cassola, afegir una mica d'aigua i deixar-ho coure a poc a poc (al voltant de 3/4 d'hora- 1 hora).
  6. Quan estigui fet,  traurem els rotllets de la cassola i triturarem la salsa amb la batedora. Ho tornarem a posar tot a la cassola. 

Sento no haver fet fotografies del plat..........amb els nervis del dinar, em vaig oblidar!!!

Comentaris

  1. Jo també hi faig alguns canvis, la vedella així,es diferent.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Digue'm què opines!!!