Aquest plat el fan la mare, la meva tia Mercedes i la meva sogra.
Compreu una bona carn de vedella a la vostra carnisseria de confiança i segur que teniu èxit assegurat.
La meva tia canvia el bacon per pernil i, a més, hi posa un pebrot del piquillo. Li queden boníssims!!!!!
INGREDIENTS:
- Talls de vedella molt finets
- Bacon
- Ceba
- Porro
- Pastanaga
- Tomàquet
- Vi negre
- Sal i oli d'oliva
ELABORACIÓ:
- Salpebrar la carn.
- Preparar el rotllet i enganxar-lo amb un escuradents.
- Enfarinar els rotllets per farina i passar-los un moment per l'oli. Retirar a una safata.
- Fer un sofregit amb la ceba, la pastanaga, el porro i el tomàquet. Tirar-li un bon raig de vi. Fer xup-xup a foc lent.
- Al cap d'uns 10 minuts posar els rotllets a la cassola, afegir una mica d'aigua i deixar-ho coure a poc a poc (al voltant de 3/4 d'hora- 1 hora).
- Quan estigui fet, traurem els rotllets de la cassola i triturarem la salsa amb la batedora. Ho tornarem a posar tot a la cassola.
Sento no haver fet fotografies del plat..........amb els nervis del dinar, em vaig oblidar!!!
Jo també hi faig alguns canvis, la vedella així,es diferent.
ResponElimina