ARRÒS DE POPETS

El diumenge és el dia de la setmana que m'agrada fer arròs. No és que tots els diumenges en prepari, però.....molts sí que ho faig. 
Últimament m'agraden més els arrossos d'un únic ingredient principal, com és el d'avui. He deixat una mica de costat aquells arrossos que porten pollastre, gambes, sípia, musclos,.......i m'he decantant per experimentar amb d'altres. 

Per avui he preparat un arròs de popets. Vaig anar a la peixateria del Supermercat Esclat de Móra la Nova, vaig veure aquests popets i vaig pensar.....el diumenge ja sé que faré per dinar!!!!

NECESSITAREM......
- arròs 
- popets
- ceba
- alls
- oli d'oliva extra verge
- brou de peix
- un polsim de pebre roig mòlt

COM HO FAREM......


1.- Posarem els alls a la paella i calentarem l'oli

2.- Sofregirem els popets ben sofregits




3.- Afegirem la ceba tallada a trossets ben petits i ho continuarem sofregint

5.- Empolvorarem amb una mica de pebre roig mòlt

4.- Quan ho tinguem tot ben sofregit, abocarem el brou de peix i ho deixarem coure durant 10 minuts

6.- Abocarem l'arròs i ho deixarem coure durant 18 minuts



7.- Quan hagin passat els 18 minuts el deixarem reposar durant 2-5 minuts


I passats els 5 minuts.........BON PROFIT!!!!