TAPA D'ANGUILA FUMADA AMB @OleumFlumen


                   


Aquesta tapa ha estat, entre altres, una de les novetats de les festes de Nadal a casa nostra. 
Un dels dies que vaig anar a fer les compres nadalenques a la Carnisseria Nogales, Marcos em va fer adonar de la "delicatessen" que tenia a la venda. No ho havia comprat mai! Estic parlant de l'anguila fumada, un producte típic del Delta de l'Ebre. Ell mateix em va explicar com l'havia de preparar i....així ho vaig fer!!! 

INGREDIENTS:
  • Anguila fumada
  • Tomaques de penjar 
  • Oli d'OVE (vaig utilitzar, l'OleumFlumen)
  • Sal
  • Julivert (opcional, per decorar)
COM HO PREPAREM?
  1. Ratllem les tomaques i salem.
  2. Barregem l'anguila fumada amb la tomaca. 
  3. Afegim un raig molt generós d'oli d'OVE OleumFlumen.
Ho podem presentar en una tartaleta, en una llesca de pa torrat o en una cullereta d'aperitiu. Com més us agradi!!!