Feia molt temps que no preparava unes trenes. La pasta de full és tan versàtil! Et dóna molt però que molt joc i en un pim-pam tens un dolcet preparat per una celebració o per un dinar diferent.
Aquesta la vaig preparar per un esmorzar de tardor a l'escola.
Tenia els pots de confitura al rebost , un de confitura de carabassa i ametlla i un de cabell d'àngel. Us enllaço a les receptes de les confitures, una del meu bloc i l'altra del bloc de la meva amiga Glòria, NO TOT SÓN POSTRES A LA CUINA.
He barrejat les dues confitures i.....vinga, us explico!
INGREDIENTS:
- 1 làmina de pasta de full
- 6-8 cullerades de confitura de carabassa i cabell d'àngel
- 1 ou per pinzellar
- Sucre galls
- 2 cullerades de mistel·la
- Fruits secs per decorar
PREPARACIÓ:
- Escalfem el forn a 180º.
- Barregem les dues confitures.
- Agafem la làmina de pasta de full i li fem uns talls transversals, deixant una zona rectangular al centre.
- Repartim la confitura per la part central.
- Trenem les tires i la tanquem pels extrems.
- Pinzellem la trena amb un ou batut.
- Enfornem durant uns 15-20 minuts, fins que està daurada.
- La traiem del forn i la deixem refredar damunt una reixeta.
- Quan estigui freda ja podrem preparar el glacejat de mistel·la: en un bol aboquem 5 cullerades de sucre glass i 2 de mistel·la. Barregem molt bé, fins obtenir una pasta densa. Aneu afegint sucre fins que obtingueu un glacejat amb la textura que més us agradi.
- Repartim el glacejat per la trena i empolvorem amb els fruits secs que més ens agradin (opcional).