Feia molt temps que no preparava unes trenes.  La pasta de full és tan versàtil! Et dóna molt però que molt joc i en un pim-pam tens un dolcet preparat per una celebració o per un dinar diferent. 
Aquesta la vaig preparar per un esmorzar de tardor a l'escola. 
Tenia els pots de confitura al rebost , un de confitura de carabassa i ametlla i un de cabell d'àngel. Us enllaço a les receptes de les confitures, una del meu bloc i l'altra del bloc de la meva amiga Glòria, NO TOT SÓN POSTRES A LA CUINA. 
He barrejat les dues confitures i.....vinga, us explico!
INGREDIENTS: 
- 1 làmina de pasta de full
 - 6-8 cullerades de confitura de carabassa i cabell d'àngel
 - 1 ou per pinzellar
 - Sucre galls
 - 2 cullerades de mistel·la
 - Fruits secs per decorar
 
PREPARACIÓ:
- Escalfem el forn a 180º.
 - Barregem les dues confitures.       

 - Agafem la làmina de pasta de full i li fem uns talls transversals, deixant una zona rectangular al centre.
 - Repartim la confitura per la part central. 

 - Trenem les tires i la tanquem pels extrems.
 - Pinzellem la trena amb un ou batut.
 - Enfornem durant uns 15-20 minuts, fins que està daurada.
 - La traiem del forn i la deixem refredar damunt una reixeta.                                              

 - Quan estigui freda ja podrem preparar el glacejat de mistel·la: en un bol aboquem 5 cullerades de sucre glass i 2 de mistel·la. Barregem molt bé, fins obtenir una pasta densa. Aneu afegint sucre fins que obtingueu un glacejat amb la textura que més us agradi.
 - Repartim el glacejat per la trena i empolvorem amb els fruits secs que més ens agradin (opcional).
 



