TRENA DE CONFITURA AMB GLACEJAT DE MISTEL·LA

Feia molt temps que no preparava unes trenes.  La pasta de full és tan versàtil! Et dóna molt però que molt joc i en un pim-pam tens un dolcet preparat per una celebració o per un dinar diferent. 
Aquesta la vaig preparar per un esmorzar de tardor a l'escola. 
Tenia els pots de confitura al rebost , un de confitura de carabassa i ametlla i un de cabell d'àngel. Us enllaço a les receptes de les confitures, una del meu bloc i l'altra del bloc de la meva amiga Glòria, NO TOT SÓN POSTRES A LA CUINA
He barrejat les dues confitures i.....vinga, us explico!
INGREDIENTS: 
  • 1 làmina de pasta de full
  • 6-8 cullerades de confitura de carabassa i cabell d'àngel
  • 1 ou per pinzellar
  • Sucre galls
  • 2 cullerades de mistel·la
  • Fruits secs per decorar
PREPARACIÓ:
  1. Escalfem el forn a 180º.
  2. Barregem les dues confitures.       
  3. Agafem la làmina de pasta de full i li fem uns talls transversals, deixant una zona rectangular al centre. 
  4. Repartim la confitura per la part central. 
  5. Trenem les tires i la tanquem pels extrems.
  6. Pinzellem la trena amb un ou batut. 
  7. Enfornem durant uns 15-20 minuts, fins que està daurada. 
  8. La traiem del forn i la deixem refredar damunt una reixeta.                                              
  9. Quan estigui freda ja podrem preparar el glacejat de mistel·la: en un bol aboquem 5 cullerades de sucre glass i 2 de mistel·la. Barregem molt bé, fins obtenir una pasta densa. Aneu afegint sucre fins que obtingueu un glacejat amb la textura que més us agradi. 
  10. Repartim el glacejat per la trena i empolvorem amb els fruits secs que més ens agradin (opcional). 
I ja està! Així de fàcil ho tenim per preparar un dolcet en un plis-plas! Us animareu a preparar una trena?