Top blocs de receptes

diumenge, 9 de juliol de 2017

MUSCLOS A L'AROMA DE VERMUT DE FALSET



L'estiu és l'època de l'any que més m'agrada menjar musclos. No sé per què, però és així. En menjaria tots el dies! Potser inconscientment relaciono musclos amb festa, aperitiu, tranquilitat, relax, mar, vacances,......
El meu pare sempre ha preparat els musclos en cap de setmana, festa, vacances....serà per això? 
Fa unes dies la meva amiga i padrina bloguera Glòria de NOT SÓN POSTRES A LA CUINA va publicar una recepta de musclos al vapor a l'aroma de vermut. Abans de publicar-la va pujar una fotografia a Instagram i en aquell precís instant ja vaig tenir clar que l'havia de fer. Però que bons són! 

Li he copiat el vermut com a ingredient; l'he afegit als altres que normalment hi poso, la fulla de llorer i els granets de pebre. 
El vermut que he utilitzat per fer-los és un vermut dels que a casa agraden molt (de fet, agraden uns quants!), el VERMUT DE FALSET. És un vermut de la comarca veïna i població propera: Falset, del Priorat. 
Vinga, us explico!

INGREDIENTS:
  • 1kg de musclos del Delta de l'Ebre 
  • 1 got d'aigua 
  • 1/2 got de vermut 
  • 1 polsim de sal 
  • 1 fulla de llorer
  • Uns granets de pebre (8-10)
PREPARACIÓ: 
  1. Netegem els musclos.
  2. En una cassola al foc posem el got d'aigua, la sal, el pebre i la fulla de llorer. Ho portem a ebullició. 
  3. Quan l'aigua estigui bullint aboquem el 1/2 got de vermut i a continuació incorporem els musclos. 
  4. Els coem durant uns minuts, fins que tots estan oberts (5-8 minuts). 
Heu vist que senzill i fàcil és? De veritat, prepareu-los amb vermut i veureu com us agraden!



12 comentaris:

  1. No hay mas que verlo, me encantan y así hay que degustarlos si y si.Bsss

    ResponElimina
    Respostes
    1. Es que son tan buenos.....Gracias por tu visita y por tus palabras.
      Un beso,
      Olga

      Elimina
  2. Boníssims...i no cal dir res més, veritat????
    Moltes gràcies fillola bloguera 😍😍😍
    Ptnts
    Glòria

    ResponElimina
    Respostes
    1. Res més, Glòria! No són boníssims....són lo següent!
      Petonets i bona setmana!
      Olga

      Elimina
  3. Els propers els faig amb vermut !! #moltfandela musclos 😘😘

    ResponElimina
    Respostes
    1. Són boníssims, Marta! Bé....més que boníssims!
      Petonets,
      Olga

      Elimina
  4. Weno, weno...ara el vermut de Falset...No em donis idees que a la propera m´invento un maridatge amb el vermut. Uns musclos de luxe!

    ResponElimina
    Respostes
    1. De ben segur que et sortirà un maridatge de luxe!
      Petonets,
      Olga

      Elimina
  5. Olga, anit vam eixir a sopar i just vam demanar clòtxina valenciana. És més menuda que els musclos de Galicia. No sé como seràn els del Delta, pero em quede amb la teua recepta. Deliciosos.
    Besets i bona setmana.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Marisa, m'imagino que deuen ser semblants! Els del Delta també són més petits que els de Galicia.
      Ja em diràs si t'agrada!
      Petonets,
      Olga

      Elimina
    2. ole!...ole!...Un 10 pel VERMUT....i....per la cuinera també!=)MªAssumpció

      Elimina
    3. Gràcies, Assumpció! Són moooooolt bons!
      Petonets,
      Olga

      Elimina

Digue'm què opines!!!