GOTETS DE CREMA DE MONIATO I XAMPINYONS

Som ben a prop de Nadal! En un obrir i tancar d'ulls haurem arribat! 
Avui us porto una altra crema que crec que us agradarà força. La podeu presentar en gotets, en bol de consomé o en plat. Aquesta vegada m'he decantat pel gotet. M'encanta la presentació i, a més, ens permet poder tastar la crema sense menjar-ne una gran quantitat. 
Vinga, us explico!

INGREDIENTS: 
  • 1 porro 
  • 1 ceba petita
  • 150g de moniato
  • 100g de patata 
  • 150g de xampinyons 
  • 400g d'aigua o brou suau de verdures
  • 100g de nata 
  • Bolets per decorar 
  • Sal
  • Oli d'OVE
  • Pebre mòlt 
PREPARACIÓ: 

  1. Posem dins el got el porro, la ceba i 30g d'oli. Trossegem 2segons/Vel.5 i a continuació sofregim 10 min./Varoma/Vel.1
  2. Afegim el moniato, la patata i els xampinyons. Sofregim 5min/Varoma/Vel.1
  3. Incorporem el brou o aigua, la sal  i el pebre mòlt  Ho fem coure 20 min./100º/Vel.1
  4. Mentrestant, saltem els bolets que tenim preparats  i els passem per la paella amb una mica d'oli. Reservem. 
  5. Quan acaba la cocció, incorporem la nata. Triturem 1min/Vel.10. 
  6. Repartim la crema als gotets i els decorem amb els bolets, un polsim de pebre mòlt i unes gotes d'oli de raig. 
I...enllestits! Preparats per ser degustats per tots vosaltres! Desitjo que us agradin molt!