Som ben a prop de Nadal! En un obrir i tancar d'ulls haurem arribat!
Avui us porto una altra crema que crec que us agradarà força. La podeu presentar en gotets, en bol de consomé o en plat. Aquesta vegada m'he decantat pel gotet. M'encanta la presentació i, a més, ens permet poder tastar la crema sense menjar-ne una gran quantitat. 
Vinga, us explico!
INGREDIENTS:
- 1 porro
- 1 ceba petita
- 150g de moniato
- 100g de patata
- 150g de xampinyons
- 400g d'aigua o brou suau de verdures
- 100g de nata
- Bolets per decorar
- Sal
- Oli d'OVE
- Pebre mòlt
PREPARACIÓ:
- Posem dins el got el porro, la ceba i 30g d'oli. Trossegem 2segons/Vel.5 i a continuació sofregim 10 min./Varoma/Vel.1
- Afegim el moniato, la patata i els xampinyons. Sofregim 5min/Varoma/Vel.1
- Incorporem el brou o aigua, la sal i el pebre mòlt Ho fem coure 20 min./100º/Vel.1
- Mentrestant, saltem els bolets que tenim preparats i els passem per la paella amb una mica d'oli. Reservem.
- Quan acaba la cocció, incorporem la nata. Triturem 1min/Vel.10.
- Repartim la crema als gotets i els decorem amb els bolets, un polsim de pebre mòlt i unes gotes d'oli de raig.
I...enllestits! Preparats per ser degustats per tots vosaltres! Desitjo que us agradin molt!