CÓC DE CLARES I VAINILLA DE LA GLÒRIA @Cuinema6mans


El post d'avui va dedicat a la meva estimada Glòria...bé, a la nostra estimada Glòria, oi Marta? A la meva padrina bloguera! 
Gràcies a la Glòria vaig entrar al món dels bloguers i...gràcies a ella i a la Marta encara sóc per aquí. Elles dues m'han obert la porta a conèixer molta gent i molt bona gent d'aquest "mundillo bloguer" i els estaré sempre molt agraïda. 

La Glòria del bloc NO TOT SÓN POSTRES A LA CUINA és la reina de les galetes, dels escabetxos, de les cremes de verdures...i, sobretot, dels cócs. En té publicades gairebé 100 receptes! Impressionant receptari que us recomano! 
Entre tantes i tantes receptes ho vam tenir una mica difícil per triar. Finalment ens vam decantar per aquest CÓC DE CLARES I VAINILLA. Què us puc dir? Doncs que és excel·lent! A mi, que m'agrada moltíssim la vainilla m'ha enamorat de debò. És flonjo, humit, suau, delicat...
Ho voleu comprovar vosaltres? Vinga, us explico! 

He seguit uns altres passos a l'hora de fer-lo, a veure què li sembla a la Glòria! 

INGREDIENTS: 

  • 6 clares d'ou
  • 1 polsim de sal
  • 200g de sucre
  • 150g de farina de rebosteria
  • 50g d'oli d'OVE
  • 50g de llet sencera a temperatura ambient
  • Mig sobre d'impulsor químic Royal 
  • 1 cda de pasta de vainilla concentrada 
  • Sucre glass per decorar
PREPARACIÓ: 
  1. Greixem un motlle amb mantega i farina. 
  2. Escalfem el forn a 200º. 
  3. En un bol barregem el sucre, l'oli, la llet i la pasta de vainilla. Reservem.
  4. Tamissem la farina i el Royal. Reservem.
  5. Muntem les clares a punt de neu fort (amb el polsim de sal i la KA és impressionant com queden!). 
  6. Baixem la velocitat al mínim i, molt poc a poc, anem afegint la barreja del sucre, oli, llet i vainilla. 
  7. A continuació anem incorporant en tres o quatre vegades la farina tamissada. Ho acabem de barrejar amb l'espàtula. 
  8. Aboquem la massa al motlle. Fem uns copets al pedrís de la cuina. Ja el tenim enllestit per enfornar-lo. 
  9. Enfornem el cóc a 180º-200º durant uns 30 minuts o fins que el punxeu el testador surti net. 
  10. Una vegada finalitza la cocció el deixem reposar dins el motlle uns 10 minuts. 
  11. Desemmotllem i el deixem refredar sobre una reixeta. 
  12. Quan està fred l'empolvorem amb sucre glass. 
Us ho dic amb el cor a la mà, proveu-lo de fer, ja veureu quin gran descobriment! 
Animeu-vos a visitar el cóc de la Marta i veure la seva recepta. Ja veureu quines fotografies més boniques fa!
Ho podeu fer aquí!  



 



Comentaris

  1. Ooooohhhhhh quina sorpresa
    Sou tremendes!!!!!

    No sabeu com us estimo
    Ara toca un @cuinema6mans de veritat!

    Ptnts
    Glòria

    ResponElimina
  2. Olga! Genial!!! M'ha encantat fer aquesta sorpresa a la Glòria, crec que copiant-li aquest coc dels cent que en te publicats, hem triomfat les 3!
    un petonàs!!!!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Digue'm què opines!!!