Les pannacottes que he publicat fins ara són totes "amb sabor". He publicat 9 receptes! En tinc de mandarina, de licor de cervesa, de maduixa, de licor d'avellana, de Cointreau, de llimona, de licor d'arròs, de Nutella i de torró. Les podeu veure totes clicant...aquí!
Però mira per on... no tinc la recepta clàssica, la de sempre. He volgut posar-hi remei!
Per fer que una part de la família no arronsi el nas al menjar-la (no li agrada gaire la nata ni la llet) li he afegit una mica de sucre vainillat i l'he combinat amb melmelada casolana de cirera de la Ribera d'Ebre. He reduït la quantitat de sucre perquè com la mengem amb la melmelada no cal que sigui massa dolça.
Un petit gran plaer, us ho asseguro!
Vinga, us ho explico!
INGREDIENTS (10 racions aprox.):
- 500ml de nata de postres (35%m.g.)
- 250ml de llet sencera
- 70g de sucre
- 20g de sucre vainillat
- 3 fulles de gelatina
- Melmelada casolana de cireres
PREPARACIÓ:
- En un bol hidratem amb aigua freda les tres fulles de gelatina.
- Posem dins el got de la Thermomix la nata, la llet i el sucre . Programem 6min/90º/Vel.3 // TRADICIONAL: En un cassó portem a ebullició la nata, la llet I el sucre . No parem de remenar. Quan la nata arribi al punt d'ebullició el mantenim uns 3 minuts. Apaguem el foc.
- Escorrem molt bé la gelatina i la incorporem al got. Barregem 15 segons/Vel.3 //TRADICIONAL: Escorrem molt bé la gelatina i la incorporem ràpidament a la nata cuita. Remenem molt bé amb un batedor de varetes.
- Repartim la panna cotta en copes, bols, gots, potets....ben bonics. Els posem a la nevera unes 4 hores.
- Abans de servir a taula incorporem la melmelada. La quantitat...al vostre gust.
Què us ha semblat? A nosaltres ens va agradar molt!