PANNA COTTA DE PINYA COLADA AMB UN TOC DE #Malibú



Avui us porto unes postres que les vaig descobrir a l'estiu. De seguida que les vaig provar vaig pensar...aquestes me les apunto per Nadal! 
I aquí les teniu! A les portes de Nadal us presento unes postres que de ben segur triomfaran a la vostra taula. 
La recepta original és de Cookidoo. Jo vaig fer un petit canvi a l'hora de macerar la pinya...en compte de fer-ho amb rom ho vaig fer amb Malibú, un licor que m'encanta combinar-ho amb la pinya.



La panna cotta és molt senzilla de fer i la podeu preparar amb antel·lació, aspecte important a l'hora d'organitzar els àpats familiars. 
Vinga, us explico!!! 

INGREDIENTS: 

  • 6 fulles de gelatina
  • Oli per greixar els motlles (també la podeu fer en gotets)
  • 200g de llet de coco
  • 50g de sucre
  • 200g de suc de pinya (una part pot ser el suc de la llauna de pinya en el seu propi suc que s'utilitza per macerar) 
  • 40g de rom blanc
  • 250g de formatge mascarpone 
  • Per la pinya macerada: 6 rodanxes de pinya en el seu propi suc tallada a daus petits, 60g de Malibú, 1 cda de sucre moré, 1 cda de coco ratllat (opcional), menta fresca (opcional, per decorar)
PREPARACIÓ: 


  1. En un bol hidratem amb aigua freda les fulles de gelatina. 
  2. Muntem amb una mica d'oli els motlles que tenim preparats; ens facilitarà el procediment de desemmotllar. Si decidiu fer-ho en gotets (és una molt bona opció quan es té molta gent a dinar) no us cal muntar el gotet amb oli. 
  3. Posem dins el got del Thermomix la llet de coco i el sucre . Programem 6min/90º/Vel.3 // TRADICIONAL: En un cassó portem a punt d'ebullició la llet de coco i el sucre . No parem de remenar. Quan la llet de coco arribi al punt d'ebullició el mantenim uns 3 minuts. Apaguem el foc. 
  4. Escorrem molt bé la gelatina i la incorporem al got. Barregem 10 segons/Vel.3 //TRADICIONAL: Escorrem molt bé la gelatina i la incorporem ràpidament a la llet de coco cuita. Remenem molt bé amb un batedor de varetes.  
  5. Afegim el suc de pinya, el rom i el mascarpone i barregem 15segons/Vel.5. // TRADICIONAL: Afegim el suc de pinya, el rom i el mascarpone. Remenem enèrgicament fins que ho tenim tot ben integrat. 
  6. Repartim la panna cotta en motlles, copes, bols, gots, potets....ben bonics. Els posem a la nevera unes 4 hores. 
  7. Preparem la pinya macerada: barregem els daus de pinya amb el sucre, el Malibú i el coco (opcional). La reservem a la nevera fins al moment de servir les postres. 
  8. Ho decorem amb unes fulles de menta. 
Què us ha semblat?  A mi...i a qui l'ha provat li ha encantat. Desitjo que la porteu a la vostra taula i que us agradi molt!  




Comentaris

  1. Quina recepta més encertada, queda apuntada per aquestes festes!:=)MªAssumpció
    Gràcies!!!

    ResponElimina
  2. Olga... això m'agrada mooooolt!!!! Per Nadal o per un soparillo de finde.
    Ptnts
    Glòria

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Digue'm què opines!!!