"CACHOPO" A LA MEVA MANERA

 



Abans de començar a explicar-vos res...us recomano que si sou "puristes" de segons quines receptes, no continueu llegint. 
Soc plenament conscient de que no he fet un "cachopo" autèntic (tot i que aquesta era la idea inicial i encara mantinc el propòsit) però que no ho sigui no vol que no us ho pugui explicar. 
Sí que he utilitzat els ingredients adients: carn de vedella tallada en forma de llibret (de Carnisseria Nogales), pernil salat i formatge (curat de cabra, d' Artagro de Rasquera). També els he arrebossat en ou i pa ratllat. 
En el pas que m'he saltat la norma és en el de la cocció: no l'he fregit a la paella. El dia que els vaig preparar em va venir de gust provar com quedarien a la fregidora d'aire. I, mira, em va agradar el resultat! Es van coure molt bé, la carn va quedar tendra (la vedella és de molta qualitat) i em vaig estalviar unes quantes calories...que ja em convé! 
Vinga, us explico com ho vaig fer! 

INGREDIENTS (a ull): 

  • Filets de vedella tallats finets 
  • Pernil salat 
  • Formatge (jo vaig utilitzar curat de cabra) 
  • Per arrebossar: pa ratllat i ou batut
  • Una mica d'OVE per pinzellar 
  • Sal
PREPARACIÓ: 

1. Salem els filets de vedella. 
2. Preparem els "llibrets": sobre un tall de vedella posem pernil salat i formatge. Ho tanquem amb un segon tall de vedella i ho apretem una mica. 
3. Preescalfem la fregidora d'aire. Mentrestant, arrebossem els "cachopos": primer passem per ou batut i després per pa ratllat. 
4. Ara ve el pas de la cocció: els vaig col·locar a la cistella de la fregidora, els vaig pinzellar amb oli verge extra i vaig programar 15 minuts a 180º. En aquest pas vigileu, cada electrodomèstic és diferent i pot haver variacions en temps i temperatura per aconseguir el mateix resultat. 

I...res més! Quin plat més senzill, fàcil de fer i que fa xalar moltíssim! 



Comentaris

  1. Em sembla perfecte alleugerir la càrrega calòrica😉
    Amb vedella de qualitat i aquest formatge ha de quedar boníssim.
    Ptnts
    Glòria

    ResponElimina
  2. La teva manera, també serà la meva, acabo de comprar la vedella; jo a carnisseria Llorens!:=)MªAssumpció
    S'ha de provar!!!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Digue'm què opines!!!