CREMA DE TORRÓ I LLET D'AMETLLA

 


Abans de res, m'agradaria desitjar-vos un Bon Any 2023 i donar-vos les gràcies per ser-hi aquí llegint aquestes lletres. Vinc amb la primera recepta de l'any! 

Avui us porto unes postres ben senzilles, bones i ràpides de fer. Les podem fer per al Dinar de Reis o també les podem reservar per qualsevol diumenge o dia festiu. No és mala idea tenir sempre al rebost una tableta de torró de Xixona...i no destinar-lo exclusivament per a Nadal. Sempre tindrem l'opció de fer un flam, una panacotta, un bundt, unes galetes, un gelat o la recepta que us porto avui. 


L'he descobert gràcies a Cookidoo, la plataforma de receptes de Thermomix. Jo li he fet una petita variació, per fer-la més "lleugera". 
He quasi doblat la quantitat de llet d'ametlla (gran descobriment!) respecte a la recepta original. 
Les racions les he presentat en format "reduït"; d'aquesta manera podem gaudir de les postres i tampoc ens passem en excés. 
Vinga, us explico! 

INGREDIENTS: 
  • 250g de torró de Xixona 
  • 300g de llet d'ametlles 
  • 150g de formatge cremós 
PREPARACIÓ THERMOMIX: 

1. Trossegem amb les mans el torró. Reservem. 
2. Posem dins del got del Thermomix el torró i la llet d'ametlles. Ho triturem 30segons/Vel.5. 
3. Incorporem el formatge cremós i ho batem suaument 1minut/Vel. 3. 
4. Ho presentem en copes o gotets petits. Ho podem decorar amb neules o amb varetes de torró (o amb el que vulgueu). 

PREPARACIÓ TRADICIONAL: 

1. Trossegem amb les mans el torró. Reservem. 
2. Posem dins del got de la batedora el torró i la llet d'ametlles. Ho triturem a velocitat alta (però no al màxim de potència) fins que el torró està desfet però no en excés (hem de notar els trossets d'ametlla). 
3. Incorporem el formatge cremós i ho batem suaument durant aproximadament 1minut a velocitat baixa. 
4. Ho presentem en copes o gotets petits. Ho podem decorar amb neules o amb varetes de torró (o amb el que vulgueu). 

Oi que és ben fàcil? Doncs asseguro que quan la provareu...ja veureu! Us agradarà moltíssim! 




Comentaris

  1. De ben segur que la faré!
    Gràcies per compartir i que tinguis tu també un bon any!:=)MªAssumpció

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies, Assumpció!!! 😘😘

      Elimina
  2. Bon any!
    M’acabes de donar una molt bona recepta per al torró que de ben segur acabarà sobrant!
    Ptnts
    Glòria

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Digue'm què opines!!!