![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgwq4qtrK8XsMkY3ogOxjzsJfD8wqkxucSZBk95gwcLKa3vc6IfZjCwDiTnoEAWrQewT2T2JS5Z44YsN6x86QuwfN25Gij4UIGp-WtdGvAs9QD7nBklwzwv-wyRdM1nyFhKA-Iw7x37BaJ6fgDiOiPN0tH5vBtLYFn27qZ-BCU_UnQfgoTBJkNl-FKlFIMv/s320/IMG_4804.HEIC)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgLX3RgOBoPRPs43wwYe4crIEhiaKPxpqua_WVWUcWyYrxuSy72ix9rswK6dWh3KG5xyRBDkpmu3rsYm3JF_b-HjiY_ajD6nL82kGbxf7Xl5WD8638RK13maTkpKgPYo4l4Bb3eOP89eXLrR4mbzh5Xe7oRKwxTcx1MZwskUrJjaGpE0AaBnmdPQmeS4tCz/s320/IMG_4807.HEIC)
Avui és un dels dies que m'agraden més del calendari dels dies internacionals, el dia internacional dels bundts.
Qui em coneixeu sabeu que són un dels meus dolços preferits i que soc una enamorada dels seus motlles.
Us animo a visitar la categoria BUNDT CAKES del meu bloc i així podreu veure totes les receptes que he anat publicant al llarg d'aquests anys.
La recepta que avui us porto és la que he preparat per al #nationalbundtcakeday d'aquest 15 de novembre de 2023.
La recepta original és del bloc de la meva admirada Bea del bloc I love budnt cakes. L'he seguit fil per randa, no he variat res. L´únic que li he afegit són unes perletes de xocolata, que crec que li han anat molt bé.
He utilitzat el motlle Anniversary Bundtlette de Nordic Ware.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhMJNjxugKZ6mUsqjqt1i_lvZBWrjJSJjRIee270-N1yRLM7djeZk0sqgloKc5Ap3ntmig26mmTzKv9h9YB5ItDJ5DEViVGzmdR8UFGXB_eqRzWqTGT1cGrhZ8W5spAEH3EDAsy1MtVmSlJGDl6RGnInSkF8WKz8-wUEqT_xHA-hJgslGpOBkWgI6KfLy-S/s320/IMG_4808.HEIC)
Vinga, us explico com ha anat!
INGREDIENTS:
- 200g de farina comú
- 90g de cacau en pols
- 2 cdtes d'impulsor
- 1 polsim de sal
- 3 ous L
- 180g de sucre moré
- 120ml d'oli de gira-sol
- 70ml de cafè acabat de fer
- 240g de iogurt grec
- 1 cdta de pasta de vainilla
- 1 grapat de perles de xocolata
- Sucre glass per decorar (opcional)
PREPARACIÓ:
1. Escalfem el forn a 180º i preparem el motlle amb spray desemmotllant. Reservem.
2. Tamissem la farina, la sal, el Royal i el cacau. Reservem. Barregem el iogurt amb la pasta de vainilla i reservem.
3. Al bol de la KA posem el sucre i els ous. Amb l'accessori varetes ho batem molt bé a velocitat alta fins que queda una esponjosa.
4. Baixem la velocitat de la KA i incorporem molt lentament l'oli. Fem el mateix amb el cafè. Canviem l'accessori varetes per la pala.
5. Ara és el moment d'incorporar la barreja de farina/cacau i la de iogurt/vainilla. Ho fem seguint els passos: farina-iogurt-farina-iogurt-farina.
6. Per últim, incorporem el grapat de perles de xocolata i ho acabem de barrejar amb l'espàtula.
7. Aboquem la massa dins el motlle, allisem la superfície amb l'espàtula i fem un copets sobre el pedrís de la cuina (posem a sota un drap).
8. Enfornem durant uns 35 minuts aproximadament o fins que el testador surt net. Retirem del forn i deixem reposar uns 10 minuts dins del motlle.
9. Desemmotllem i el deixem refredar sobre una reixeta.
10. Abans de presentar els minibundts els empolvorem amb sucre glass.
És el meu desig que us agradin i que us animeu preparar-los. Us asseguro que no us decebran!
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj4Nj6yv-JUZwOutLTrMSDbFQxQ22-EDwiOXMx2ytAj7ztnW-ML2G6vIWrb3oQp8ixzqUVKOW4ZIdxQqxPklHs_lZB3s5hwhBA3TqC36jRGgJfvv8Zxl6WWJg99Goy_Zhwc8DXBk4Y5c1_dbonNA8vZWpWspr9bniheUUapyNv2_VdqUtvFGed6NsF7jwwx/s320/IMG_4809.HEIC)
Han de ser bons de veritat, el cafè amb la xocolata m’agrada molt.
ResponEliminaLa teva llista de bundts és impressionant i tots preciosos amb aquest be de déu de motlles que tens.
Ptnts
Glòria