La #receptaOlivaSupermercats que us porto avui té com a ingredient protagonista el boniato, tubercle dolç de tardor per excel·lència (tot i que avui en dia el trobem durant tot l'any a les botigues).
La vaig descobrir gràcies a Instagram i avui us presento la meva versió amb formatge blau de cabra Làctics Rasquera d'Artagro.
La combinació dels tres ingredients que porta la recepta és exiquisita, de veritat us ho dic!
La dolçor del boniato contrasta i combina molt bé amb la sobrassada i amb el formatge blau.
De preparació facilísima i resultat deliciós...ha arribat a casa meva per quedar-s'hi.
Vinga, us explico com ho he preparat!
Ingredients (tots tres els trobareu a la botiga de Móra d'Ebre Oliva Supermecats:
- Boniatos mitjans
- Sobrassada
- Formatge blau de cabra Artagro
- Un polsim de pebre mòlt
- Un raig d'oli d'oliva verge extra
Preparació:
1. Rentem molt bé els boniatos.
2. La cocció dels boniatos la podem fer al forn, a la brasa o a l'airfryer. En aquest últim electrodomèstic els he cuit jo i m'agrada molt com han quedat. Els he tingut uns 20 minuts a 200º. Els he anat vigilant de tant en tant.
3. Una vegada ha finalitzat la cocció dels boniatos, els tallem per la meitat. Buidem una mica de polpa i la retirem (la podem utilitzar en una altra recepta, com ara una crema de verdures).
4. Farcim amb una cullerada (o al gust) de sobrassada i ho cobrim amb formatge blau de cabra (al gust).
5. Tornem a introduir els boniatos a l'airfryer uns 5 minuts més. Si la cocció la fem al forn, ho gratinem uns 5 minuts.
6. En el moment de servir, els empolvorem amb pebre mòlt i els reguem amb un rajolí d'oli d'oliva verge extra.
La propera vegada que els faré afegiré un rajolinet de mel...seguríssim que també quedarà boníssim!
Desitjo que us hagi agradat i que us animeu a preparar-la a casa vostra!

