Quan fem sopars amb amics ens agrada molt preparar pintxos. Els sopars informals són ideals per fer-ho!!!!
Lo pintxo que us presento me'l va explicar un amic.
És molt senzill de fer.
Necessiteu:
- Botifarra de ceba de la vostra carnisseria de confiança (la meva és LA CARNISSERIA NOGALES, de Móra d'Ebre)
- Pera
- Sucre
Elaboració:
- Posar una paella al foc i desfer-hi la botifarra.
- Tallar a trossets petits la pera.
- Sofregir uns 5 minuts la carn de la botifarra i retirar-la.
- En el greix que haurà deixat la botifarra heu de sofregir a foc lent els trossets de pera.
- Un cop la pera estigui cuita, afegir la botifarra i tenir-ho uns 5 minuts al foc.
a la que em despisto 1 dia o 2 , tu ja has publicat 3 receptes. No pares, has posat la directa.... M'encanten les teves receptes i les fotos que les il·lustren. Et segueixo.
ResponEliminaM'encanten els pintxos!! I aquest no l'havia vist mai encara, m'ha agradat moltíssim, que bo te que estar!!
ResponEliminaPetons
Gràcies, Maria Josep!!!!
ResponEliminaRoser....prova aquest pintxo!!! Segur que t'agradarà!!!!