FRITADA DE LA MARE


Aquesta és un recepta d'estiu que  feia molt sovint la meva mare. Encara puc recordar l'oloreta que feia a la cuina quan l'estava cuinant.......M'agradava molt!!! 
Era un dels meus plats preferits de l'estiu!!! El carabassó, la ceba, la patata.....i alguna vegada, també albergínia. 
És molt fàcil de fer. Només requereix una miqueta de paciència per anar remenant......

Les quantitats dels ingredients les podeu variar al vostre gust, segons us agradi més o menys algun dels components del plat. 

INGREDIENTS (4 persones):
  • 2 patates grosses (tallades com si féssim a fer truita)
  • 2 carabassons mitjans (tallats a rodanxes)
  • 1 ceba grossa  (tallada a tires)
  • Oli d'oliva i sal

ELABORACIÓ: 
  1. Posem a calentar l'oli en una paella.
  2. Quan l'oli està calent, aboquem la ceba. Anem remenant.
  3. Al cap d'uns minuts (3 o 4), hi afegim el carabassó. Remenem ben bé.
  4. Quan han passat uns 5 minuts, per últim, afegim la patata. Aprofitem aquest moment per a salar. Hem d'anar remenant bé i molt sovint.
Es tracta de que es vagi fent a poc a poc, sense pressa. No tardarà molta estona en estar cuit, ja que els ingredients són tendres.
 

Si volem fer un plat més complet, podem fer un sofregit amb carn picada i afegir-ho a la fritada un cop la tenim emplatada.






Comentaris

  1. si es que no hi ha com les receptes de les mares... saboroses i entranyables!!

    ResponElimina
  2. qué bo Olga, segur que està deliciós! petons

    ResponElimina
  3. És la prèvia a la truita de patata, carabassó i ceba!

    molt bona!

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Digue'm què opines!!!