Top blocs de receptes

divendres, 23 de novembre de 2012

ARRÒS D'ANAR PER CASA

Aquest arròs és molt normal, molt senzill, molt gustós i econòmic. 
Està inspirat en la paella valenciana, un dels millors arrossos del món. 

INGREDIENTS:

  • Pollastre
  • Ceba
  • Bajoques
  • Cigrons
  • Tomaca fregida casolana
  • Aigua 
  • Oli d'oliva, sal
  • Arròs (1 gotet d'arròs per persona// el doble d'aigua)

ELABORACIÓ:

  1. Sofregim el pollastre.
  2. Quan l'arròs comença a estar doradet, afegim la ceba i les bajoques. Ho barregem bé i continuem sofregint.
  3. A continuació afegim els cigrons i la tomaca fregida. Ho continuem sofregint.
  4. Quan està tot ben sofregit, aboquem l'aigua i ho portem a ebullició. Ho deixem coure una bona estona, per tal que es faci un bon caldet gustós. 
  5. Quan fa una bona estona que està bullint, tirem l'arròs. Ha de coure uns 20 minuts. 
  6. Ho emplatem i ...... a gaudir d'un bon arròs!!!




12 comentaris:

  1. Aquestos arrossos son els millors Olga. A mi m'agraden molt, just demà també publico un arros semblant. A la fi tots menjem el mateix a casa i ho prepararem de manera semblant.

    Una abraçada, Agustí Cangrejo Grande

    ResponElimina
    Respostes

    1. Estaré "al tanto" de la publicació!!!!
      Petons,
      Olga

      Elimina
  2. Mira que dir-li d'anar per casa...al pobre arròs li has tret importància i aquest està a l'alçada d'una paella!! Té molt bona pinta. Jo en faig un de semblant a mb conill i cigrons. Marta

    ResponElimina
    Respostes

    1. A mi m'encanta el de conill!!!!! Mmmmm....amb uns caragolets!!!
      Salut i petons,
      Olga

      Elimina
  3. Un arròs d'anar per casa boníssim, amb el que m'has fet veure que PROBLEMA RESOLT!!!!
    T'ha explicat el teu "acompanyant" al sopar de l'altra dia que un bon amic meu treballa amb ell??? Que petit és el món ;-)

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, Dolça, m'ho va dir!!!
      Sí, ja tinc el problema resolt!!!Almenys de moment....jejejeej...
      Moltíssimes gràcies!
      Petons,
      Olga

      Elimina
  4. Hi ha tantes maneres de fer l'arròs!,a cada cuina deu fer-se de manera diferent,això de posar cigrons no ho sabia i a mi m'agrada moltíssim l'arròs i també els cigrons:=) MªAssumpció

    ResponElimina
  5. un arròs deliciós, tens un bloc fantàstic per aquí ens quedem i et convidem a visitar el nostre http://elmagoylabruja.blogspot.com
    una abraçada

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies!!!!
      Ara hi vaig a veure el vostre!!
      Salut i petons,
      Olga

      Elimina
  6. Pot ser d'anar per casa, xo ha d'estar boníssim!
    no havia vist mai posar cigrons a l'arrós!
    ptns!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Lo dels cigrons, va ser improvisació.Voliar posar-li fesoletsblancs i no tenia...i va quedar molt bo!!
      Salut i petons,
      Olga

      Elimina

Digue'm què opines!!!