Top blocs de receptes

dijous, 8 de novembre de 2012

PASTÍS DE TONYINA




Aquest pastís és molt adient per l'estiu però també el podem fer per un sopar informal, un entrant d'un dinar festiu.......Per al que volguem!!!! La cuina té aquestes coses.....

La recepta original és del Blog de cuina VELOCIDAD CUCHARA
Està feta amb la Thermomix, però es pot fer sense ella.....com totes les receptes!!!!


INGREDIENTS:

  • 1 llauna de 410grs de llet evaporada Ideal
  • 4 ous (que facin 200grs aprox.)
  • 2 llesques de pa de motlle sense crosta
  • 2 llaunes de tonyina en oli d'oliva de 110 grs cadascuna. Ho hem d'escórrer molt bé!!
  • 50grs de tomaca fregida
  • sal 
  • 1 motlle rectangular tipus plumcake. Jo ho he fet utilitzant tres motlles petits d'alumini.




ELABORACIÓ:


  1. Posem tots els ingredients al got i ho triturem 30', Vel.6
  2. Abocar el contingut als motlles, prèviament untats amb oli. 
  3. Ho courem al bany maria, al forn. 180º-200º, calor dalt i baix, aigua a la safata del forn.   Coure durant 40-45 minuts. Podeu comprovar si està cuit punxant amb un escuradents (si surt net, està cuit).    




20 comentaris:

  1. Amb una amanida i una mica de salsa maionesa jo seria molt feliç :)

    petonets. MAR, de EQNME

    ResponElimina
  2. I guarnit amb unes ties de pebrot escalivat... ummmmmm quina delicia!!!
    Bon profit i Salut!!!
    Lourdes.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tens totala raó!!! No el vaig guarnir......Bona idea!!!
      Salut i petons,
      Olga

      Elimina
  3. Sembla que hagi d'estar boníssim i a més és molt fàcil de fer, l'haurem de provar!!
    ptns!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Prova-ho, prova-ho!!! Dona molt bon resultat!! Gairebé no porta feina.....jejeejj...
      Salut i petons,
      Olga

      Elimina
  4. ahira vaig anar a un curs de termomix i van fer una recepta semblant! quina pinta!! petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. És molt gustós!!! ...i molt agraït!!!
      Salut i petons,
      Olga

      Elimina
  5. Que bo té que estar! No ne provat mai cap així.... em queda a la llista de pendents. Gràcies i petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí que és bo, Roser!!! Sí que és bo!!! I molt fàcil de fer!!
      Salut i petons,
      Olga

      Elimina
  6. M'encanta! és d'aquelles receptes que les pots modificar tant com es vulgui!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs sí, està oberta a modificacions!!!
      Salut i petons,
      Olga

      Elimina
  7. una recepta ideal per a emportar, per a sopars informals o per al tupper, si convé!!

    Bé la tornada fins a Mora???

    PTNTS
    DOlça

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola, Dolça!!
      La tornada va anar molt bé! La carretera molt tranquil·la..
      Moltes gràcies per la bona companyia!
      Petons,
      Olga

      Elimina
  8. HOLAAAAA!!! Gran pastis sense dubte ami em van explicar per fer-lo amb rap i llangostins!! Crec que es una gran idea per un sopar i quedar be!!
    Un peto!

    ResponElimina
  9. Nyam , nyam... m'encanten aquest tipus de pastissos com a entrant per alguna celebració, els pots fer el dia abans i són deliciosos.
    Petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs, sí!! per nadal el faré en flameretes, per a poder-lo posar en plats petits amb torrades.
      Salut i petons,
      Olga

      Elimina
  10. Hola Olga!
    Ara sé qui està a l'altre costat de pantalla. Va ser un plaer el conèixer una blocaire de tan aprop i tan lluny a la vegada. Aquest pastís l'hauré de fer: tot allò que porta tonyina al meu marit s'ho menja amb els ulls tancats de tant que li agrada. Una abraçada i ja ens anirem visitant.
    Feliç setmana,
    Nani

    ResponElimina
  11. Tremenduuu!!!
    Em sembla que m'agradarà molt aquest pastís!

    ResponElimina

Digue'm què opines!!!