Top blocs de receptes

diumenge, 4 de novembre de 2012

PATATES FARCIDES DE PIZZA




Aquestes patates les vaig trobar al blog de LA JUANI DE ANA SEVILLA. És un blog especialitzat en Thermomix, però com sempre diem, totes les receptes es poden fer sense Thermomix. 
http://lajuani-anasevilla.blogspot.com.es/2012/08/patatas-rellenas-de-pizza.html

Van donar molt bon resultat! Sempre que surt la paraula PIZZA.....t'assegures l'èxit amb els més petits de casa. 

INGREDIENTS: 

  • 6 patates mitjanes, rentades i amb pell
  • 25 grs d'oli d'oliva ( a part, oli per pinzellar)
  • sal i pebre
  • 75 grs de ceba
  • 200grs de tomaca fregida natural
  • 120 grs de bacon a daus
  • 1 polsim d'orenga
  • Mozzarella 
ELABORACIÓ:
  1. Tallar les patates per la meitat, pinzellar-les amb oli d'oliva i salpebrar. Col·locar en una safata apta per al microones i tapar amb film. Posar-ho al microones, a màxima potència, de 8 a 10 minuts. 
  2. Quan estiguin fetes les patates, deixar refredar una mica. 
  3. A continuació, buideu les patates. Reservar.
  4. A la Thermomix, posar la ceba a trossos i 2g, velocitat 5. Baixeu les restes de ceba, afegir l'oli i sofregir 6 min., Varoma, vel. 1.
  5. Tot seguit, afegir el bacon, 2 minuts, Varoma, gir esquerra, vel. Cullera.
  6. Continuar amb la tomaca, l'orenga i la sal. 4 minuts, Varoma, gir esquerra, vel.1. Reservar. 
  7. Sense rentar el got, picar el farcit de les patates, 2 segons, vel 5. Agregar la tomaca i barrejar 2 segons, vel. 5.
  8. Farcir les patates, empolvorar amb mozzarella, orenga i gratinar 10 minuts. 







I.......a sopar!!!!!







33 comentaris:

  1. buenas patatas con este relleno., me gusta la idea Olga
    peto

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies, Miquel!!
      Són unes patates al gust dels petits de casa!
      Petons,
      Olga

      Elimina
  2. Molt didàctic i amb infinitat de possibilitats !!
    AnoniMarta

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs sí, amb moltes possibilitats!!! De fet, el farcit es pot fer al gust de cadascú! Pots canviar el bacon per tonyina, per pernil dolç......
      Salut i petons,
      Olga

      Elimina
  3. quina bona pinta! segur que estan boníssimes!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí que són bones, sí!!! Van demanar repetir!
      Salut i petons,
      Olga

      Elimina
  4. Aquesta l'hem de provar!!!!
    Xènia

    ResponElimina
    Respostes
    1. Xènia, prova-ho!! Ja veuràs com agradaran a la Laia i a la Jana!!! ..i a vosaltres, també!!!
      Petons,
      Olga

      Elimina
  5. Aquesta segur que la provarem!!
    sembla fàcil i segur que surt boníssim!! ;)

    Patrícia

    ResponElimina
    Respostes
    1. Prova-ho!!! Ja em diràs el resultat!!
      Salut i petons,
      Olga

      Elimina
  6. Que original!!! T'han quedat molt be i segur que bonissimes! Petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Roser, sí que són bones!!! La propera vegada que les faci canviaré el bacon per tonyina. També seran bones....
      Salut i petons,
      Olga

      Elimina
  7. qué bones, segur que queda un farcit deliciós.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, el farcit queda molt bo i molt suau. Amb un gust de pizza.......mmmmm.....
      Salut i petons,
      Olga

      Elimina
  8. Una idea mooolt original!!! Tenen una pinta genial!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sembla que menges pizza, de veritat!!! el mateix gustet....mmmmm....
      Salut i petons,
      Olga

      Elimina
  9. Jo no tinc termomix, pero segur que les faré !!!
    Salut!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. I tant!! Tot es pot fer sense Thmx!! Només faltaria!!
      Salut i petons,
      Olga

      Elimina
  10. Quina recepta més orginal Olga!!
    I segur que amb aquest sofregidet de ceba han d'estar molt gustoses!!
    ptns!! Ens veiem Divendres,no!!??

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí que són molt gustoses!!
      ....ens veurem divendres!! Ens coneixerem!!! Podrem posar "cara" als nostres blogs!!!
      Petons,
      Olga

      Elimina
  11. que bones!! aixo si que es una pizza sana! super original! petonets

    ResponElimina
    Respostes
    1. Quan t'ho menges sí que penses que estàs menjant pizza!!
      Salut i petons,
      Olga

      Elimina
  12. mare meva... quin sopar més bo!!! Potser el deixaré preparat aquest divendres perquè se'l mengin els de casa mentre jo... ;-)

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jjajajajj!! I tant!!!! Tindrien un bon sopar!!!
      Petooooooons,
      Olga

      Elimina
    2. Al final van menjar pa de vidre sucat amb tomàquet i embotit... i em sembla que van sopar moooooooooolt bé!!

      Elimina
    3. I tant!!! Un sopar de lo millor que hi ha!!!
      Petons,
      Olga

      Elimina
  13. Que originals aquestes patates!! M'han agradat molt!!
    Sóc la Mar, del blog El que no mata engreixa, i estic voltant pels blogs que quederem aquest divendres per sopar, xerrar i passar una bona estona. No coneixia el teu blog, pero ja m'he quedat de seguidora. Tens receptes bones i fàciles, les que més m'agraden a mi.
    Ens veiem divendres! Petonets. MAR, de EQNME

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jo sóc seguidora del teu!!! El nom del teu blog m'encanta i el contingut.....encara més!!!!!
      Ens veiem divendres!!!! Petons!
      Olga

      Elimina
  14. Una molt bona proposta, als meus fills els hi encantarà!!! Jo faig piza amb base de puré de patates.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Mmmmm...hauré de provar la teva pizza!! jo l'he fet alguna vegada amb bases de patates tallades al rodanxes.....
      Salut i petons,
      Olga

      Elimina
  15. Respostes
    1. Als meus fills els encanta!!!!
      Salut i petons,
      Olga

      Elimina
  16. A casa nostra també ens agrada molt la pizza!! Hauré de provar de fer aquesta recepta, té molt bona pinta!!
    Una abraçada,
    Rosa

    ResponElimina

Digue'm què opines!!!