Aquesta recepta de favetes està pensada per si teniu moltes ganes de menjar-les i no les podeu disposar fresques.
És molt important que les faves congelades que compreu siguin de bona qualitat!
INGREDIENTS:
- 1 bossa de favetes congelades de 500g (les he descongelat)
- 1 ceba tallada
- 125 grs de pernil salat a trossets
- gambes (la quantitat que vosaltres vulgueu!!)
- 2 cullerades de tomaca natural triturada (o ratllada)
- oli d'oliva
- pebre roig dolç
ELABORACIÓ:
- Sofregim la ceba amb l'oli d'oliva. Al cap d'uns minuts (abans de que es comenci a daurar) afegim la tomaca. Ho continuem sofregint durant uns minuts més.
- Aboquem les faves i ho remenem ben remenat. Continuem sofregint i remenant fins que veiem que la ceba està cuita.
- Quan veiem que la ceba està al seu punt, afegim el pernil salat. De seguida estarà fet!!!
- Per finalitzar incorporem les gambes. Ho continuem remenant.
- Quan veiem que les gambes estan fetes, ho empolvorem amb pebre roig. Vigileu que se us cremi el pebre!!! Amb dues voltes ja n'hi haurà prou!!!
Aquest cap de setmana tinc..."sarau"!!! El diumenge aniré a Ginestar a realitzar un taller de cuina de "Pintxos i Aperitius" Ja us explicaré com ha anat!!!!
Faves amb gambes! Aquesta combinació no l'havia sentit mai! Qué original! Que et vagi bé el taller del cap de setmana! Una abraçada!
ResponEliminaM'agrada molt la barreja del pernil i la gamba.....mmmmm.....
EliminaEl taller va anar molt bé!!!
Petons,
Olga
Quina recepta més original!!! Les faves mai les he provat amb gambes però fan una cara fantástica!!! Passa't-ho molt bé en el taller :). Petonets guapa. MAR, de EQNME
ResponEliminaMar, prova-les!!! Tu segur que li donaràs un toc especial!!!!!
EliminaPetons,
Olga
Quina recepta més original!!! Les faves mai les he provat amb gambes però fan una cara fantástica!!! Passa't-ho molt bé en el taller :). Petonets guapa. MAR, de EQNME
ResponEliminaHan de ser ben bones les faves així!!!
ResponEliminaI que vagi molt bé per Ginestar!
PTNTS
Dolça
Dolça, va anar molt bé per Ginestar!!!! I les faves....sí que són bones, sí!!!!
EliminaPetons,
Olga
Un plat molt d'aqueta època i a més mar i montanya. Petons.
ResponElimina...jjejjeje...amb les faves congelades!!!! Si tingués un hortet........
EliminaPetons,
Olga
Amb gambes ???? això m´agrada!!! el meu pare m´ha portat avui un sac de faves, i a part de congelar-les demà faré una menjadeta. Ets una crak fen "platillos".. petons,
ResponEliminaAi, Joaquina, això és que tu me mires en bons ulls!!!
EliminaQuina sort de poder tenir faves de l'hort del pare....
Molts petons,
Olga