Top blocs de receptes

divendres, 3 de maig de 2013

FAVETES AMB GAMBES I PERNIL

Aquesta recepta de favetes està pensada per si teniu moltes ganes de menjar-les i no les podeu disposar fresques. 
És molt important que les faves congelades que compreu siguin de bona qualitat!

INGREDIENTS:
  • 1 bossa de favetes congelades de 500g (les he descongelat)
  • 1 ceba tallada
  • 125 grs de pernil salat a trossets 
  • gambes (la quantitat que vosaltres vulgueu!!)
  • 2 cullerades de tomaca natural triturada (o ratllada)
  • oli d'oliva
  • pebre roig dolç


ELABORACIÓ: 

  1. Sofregim la ceba amb l'oli d'oliva. Al cap d'uns minuts (abans de que es comenci a daurar) afegim la tomaca. Ho continuem sofregint durant uns minuts més.   
  2. Aboquem les faves i ho remenem ben remenat. Continuem sofregint i remenant fins que veiem que la ceba està cuita.   
  3. Quan veiem que la ceba està al seu punt, afegim el pernil salat. De seguida estarà fet!!! 
  4. Per finalitzar incorporem les gambes. Ho continuem remenant.   
  5. Quan veiem que les gambes estan fetes, ho empolvorem amb pebre roig. Vigileu que se us cremi el pebre!!! Amb dues voltes ja n'hi haurà prou!!!





Bon profit!!!!!! ...i bon cap de setmana!!! 
Aquest cap de setmana tinc..."sarau"!!! El diumenge aniré a Ginestar a realitzar un taller de cuina de "Pintxos i Aperitius" Ja us explicaré com ha anat!!!!


11 comentaris:

  1. Faves amb gambes! Aquesta combinació no l'havia sentit mai! Qué original! Que et vagi bé el taller del cap de setmana! Una abraçada!

    ResponElimina
    Respostes
    1. M'agrada molt la barreja del pernil i la gamba.....mmmmm.....
      El taller va anar molt bé!!!
      Petons,
      Olga

      Elimina
  2. Quina recepta més original!!! Les faves mai les he provat amb gambes però fan una cara fantástica!!! Passa't-ho molt bé en el taller :). Petonets guapa. MAR, de EQNME

    ResponElimina
    Respostes
    1. Mar, prova-les!!! Tu segur que li donaràs un toc especial!!!!!
      Petons,
      Olga

      Elimina
  3. Quina recepta més original!!! Les faves mai les he provat amb gambes però fan una cara fantástica!!! Passa't-ho molt bé en el taller :). Petonets guapa. MAR, de EQNME

    ResponElimina
  4. Han de ser ben bones les faves així!!!
    I que vagi molt bé per Ginestar!

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
    Respostes
    1. Dolça, va anar molt bé per Ginestar!!!! I les faves....sí que són bones, sí!!!!
      Petons,
      Olga

      Elimina
  5. Un plat molt d'aqueta època i a més mar i montanya. Petons.

    ResponElimina
    Respostes
    1. ...jjejjeje...amb les faves congelades!!!! Si tingués un hortet........
      Petons,
      Olga

      Elimina
  6. Amb gambes ???? això m´agrada!!! el meu pare m´ha portat avui un sac de faves, i a part de congelar-les demà faré una menjadeta. Ets una crak fen "platillos".. petons,

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ai, Joaquina, això és que tu me mires en bons ulls!!!
      Quina sort de poder tenir faves de l'hort del pare....
      Molts petons,
      Olga

      Elimina

Digue'm què opines!!!