Fa molts anys vam anar a València, a les Falles, amb Jaume i la Pepa. Ens vam recórrer tota València!!! Quin ritme!! Em penso que és la vegada de la meva vida que més he caminat!!
Sortíem al matí després d'esmorzar. Tornàvem a l'hora de dinar, descansàvem una mica i....a tornar-hi. A sopar, cap a casa i després de sopar.....una altra vegada!!! Vam veure totes les Falles!!!!
Un d'aquells dies de tant moviment, la Pepa ens va preparar aquest arròs ràpid.
També li podríem dir arròs de rebost, ja que els ingredients amb el que està fet els podem disposar sempre al rebost de casa nostra.
Necessitarem........
- 400 grs d'arròs
- 800 ml de caldo de peix
- 1/2 ceba gran o una ceba petita
- 2 llaunes de calamars o sípia en la seva tinta
- oli d'oliva
- sal
ELABORACIÓ:
- Sofregir la ceba i al cap d'uns minuts afegir el contingut de les dues llaunes. Continuar sofregint uns 5 minuts a foc lent.
- Incorporar l'arròs i, sense parar, sofregir uns 5 minuts més.
- Afegir el caldo de peix. Rectificar de sal.
- Cocció de 17 minuts i deixar-lo reposar uns 3-5 minuts.
Ostres, m'agrada. Me l'apunto que ara que comença a fer bo i ve menys de gust tancar-se a ka cuina és una bona idea per fer un arrosset i quedar bé
ResponEliminaPtnts
Dolça
És una d'aquelles maneres de fer que et treu "d'un apuro".....
EliminaPetonets, Dolça!!!
Olga
sempre va venir tenir un pot de conserva....bonissim l'arros negra! petons
ResponEliminaVa molt bé tenir el rebost ple.....
EliminaSalut i petons,
Olga
Molt bo, aquest arròs de la Pepa! De vegades, només amb una bona idea podem fer plats boníssims i econòmics!! Petons
ResponEliminaI tant!!! Hem de cuinar de tot!!!
EliminaSalut i petons,
Olga
Tot un encert recorrir a les llaunes que tenim a la despensa Olga!! M'ha agradat molt l'idea, i l'arròs segur que estava per llepar-se'n els dits!!
ResponEliminaPetonets guapa i a seguir bé. MAR, de EQNME
Va molt bé tenir alguna llauneta que altra al rebost.....jejejej..
EliminaPetons, Mar!!
Olga
Ohhh quina idea tan bona!! Tant ràpid i fàcil, ho tindré que provar! petons
ResponEliminaRoser, la Pepa té molt bones idees!!!!! ..i totes són boníssimes!!!
EliminaSalut i petons,
Olga
Aquest arròs no en té res d'emergència! És un plat magnífic!
ResponEliminaJJjajajajaj!! Li he dit d'emergència perquè es fa ràpid i si tens els ingredients al rebost....el pots improvisar!!!
EliminaSalut i petons,
Olga
Gràcies per tots els consells, a mi m'agrada molt l'arròs negre. Petons.
ResponEliminaÉs un dels nostres preferits!!!!
EliminaPetons, Sara!!!
Olga
Emergència, emergència!!! Però el resultat sembla bo!!! M'encanta l'arròs negre!!!! Ptns
ResponEliminaSí, Marta!!! És molt bo!!! No és igual que quan es fa amb els productes frescos i el brou casolà....però el resultat és molt satisfactori!!
ResponEliminaPetons!!
Olga
molt ràid i molt bo!
ResponEliminaI tant!!! La relació temps-qualitat és força acceptable!!!!
EliminaSalut i petons!!
Olga
Ostres, què original!! no ho haguera pensat mai fer un arròs tan ràpid i ara a l'estiu s'agraeix! Marta
ResponEliminaÉs sorprenent....de cara a l'estiu va molt bé!!!
EliminaSalut i petons!!!!
Olga
És sorprenent....de cara a l'estiu va molt bé!!!
EliminaSalut i petons!!!!
Olga