MACARRONS A LA CERVESA

L'Agustí, del blog Cangrejo Grande va ser una altra e les grans "coneixences" de la trobada de bloggers de cuina de les comarques de Tarragona de l'any passat. Recordo amb molta emoció aquell sopar!!! Era la meva primera trobada bloggera.....amb persones que no coneixia....i, com no, m'ho vaig passar molt bé. Vam compartir taula, experiències, rialles, .......i la nostra passió per la cuina. Amb la immensa majoria de les persones que ens vam conèixer he mantingut contacte "telemàtic" a través dels blogs i el facebook .....amb la Dolça, amb la Nani, amb la Sara, amb la Marta, amb la Cristina, amb la M. Glòria , amb la  Mar, amb la Mireia i la Bet........i algun dia espero poder-me trobar amb totes elles de nou. I, com no, també amb l'Agustí.  

Agustí!!! Fins que  vaig preparar els teus macarrons a la cervesa, Joan Salvador no va parar!!!!! "Els macarrons de l'Agustí....els macarrons de l'Agustí......". Aquí els teniu!!!

Respecte a la publicació del Cangrejo Grande, he fet dues modificacions: no he posat espinacs i he afegit bacon.


INGREDIENTS (4p):
  • 400 grs de macarrons
  • 330 ml de cervesa
  • oli d'oliva extra verge
  • 1 ceba
  • 1 pot de bolets variats
  • 6 tires de bacon 
  • 400ml de llet Ideal (també pot ser nata líquida de cuinar)


ELABORACIÓ:


  1. En una cassola, posem a bullir els macarrons com ho fem habitualment. Mentrestant prepararem el sofregit.
  2. Sofregim la ceba.  
  3. Quan la ceba està quasi al punt, afegim el bacon i els bolets. Ho sofregim.   
  4. Quan quedin 3 minuts per finalitzar la cocció de la pasta la posarem en un escorredor i la passarem per l'aixeta, amb aigua calenta (per no trencar la cocció del tot).Ràpidament la tornarem a posar a la cassola. 
  5. Una vegada tinguem els macarrons a la cassola, abocarem la cervesa i ho remenarem bé. Finalitzarem la cocció dels macarrons.                                                                                                              
  6. Tot seguit, afegirem el sofregit de la ceba, el bacon i els bolets.        
  7. A continuació incorporarem la nata o llet.  Remenarem sense parar fins que la salsa estigui ben lligada. Si voleu, podeu afegir un polsim de pebre.   


                                               













Comentaris

  1. Ostres, un plat ben senzill, però a la vegada espectacular... no m'hauria imaginat mai que es pogués fer pasta amb la cervesa (ains, que poc que en sé...).

    La faré. Moltes gracies per la recepta!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Aquesta ha estat la primera vegada que he utilitzat cervesa a la cuina!!!! ...sempre anem descobrint coses noves......
      Petons,
      Olga

      Elimina
  2. Ostres Olga doncs jo no ser on tenia el cap quan l'Agustí va parlar d'aquesta macarrons, perquè no ho recordo.
    La veritat es que fan una pinta boníssima. Preparo un munt de plats de carn amb cervesa..però macarrons..??!! M'he quedat de pedra!!
    Espero que les vacaces hagin anat bé. Petonets guapa. MAR, de EQNME

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, Mar, les vacances han anat molt bé!!! Preparada per tornar a la cuina!!!!
      Petons,
      Olga

      Elimina
  3. La cuina amb cervesa és molt especial i sempre resulta molt gustosa. Petons.

    ResponElimina
    Respostes
    1. He descobert fa molt poquet el cuinar amb cervesa i, la veritat, m'ha sorprès!!!!
      Petons,
      Olga

      Elimina
  4. bons no, bonissimmss!!! m'encanten aixi tal cual

    ResponElimina
  5. Ep!!! Això ho tindre que provar!!! petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Prova-ho, Roser!!! Prova-ho!!! Ja m'explicaràs el resultat!!!!
      Petons,
      Olga

      Elimina
  6. Qué originals! No havia vist mai emprar cervesa a la pasta!

    ResponElimina
    Respostes
    1. A mi m'ha passat com a tu...fins que no vaig veure la recepta del Cangrejo Grande...
      Ara, també la utilitzo per cuinar el pollastre. Queda molt bo!!!
      Salut i petons, Mónica!!!
      Olga

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

Digue'm què opines!!!