Top blocs de receptes

dijous, 19 de setembre de 2013

BRISAPIZZA



Us ha passat alguna vegada que esteu convençuts/convençudes de que teniu un ingredient a la nevera i quan aneu a buscar-lo us adoneu de que no hi és?????......a mi, sí!!!!! 

És el que em va passar fa unes setmanes. Estava convençuda de que a la nevera tenia una massa de pizza que vaig comprar per "si tenia una emergència" (normalment preparo jo la massa....). 
Va arribar "la emergència" (un sopar improvisat) i quan vaig obrir la nevera......no hi era!!! El que  tenia era massa brisa!!!! Ja m'havia fet a la idea de que havia de fer pizza....i ja ho havia dit als meus fills!!!! 

Res, doncs, a preparar una pizza amb massa brisa!!!! I, la veritat, el resultat va ser molt bo!!! Una pizza diferent, molt suau. 

El procediment....exactament igual que el d'una pizza normal i corrent. 

El resultat.....una agradable sorpresa. 
Bon cap de setmana!!!!!














24 comentaris:

  1. Doncs així és com s'han fet grans descobriments a la història, per casualitat (o no, hi ha qui diu que la casualitat no existeix).
    Sigui com sigui, t'ha quedat genial!

    ResponElimina
    Respostes
    1. La veritat és que em va sorprendre!!! Va quedar molt fina!!!
      Salut i petons,
      Olga

      Elimina
    2. La veritat és que em va sorprendre!!! Va quedar molt fina!!!
      Salut i petons,
      Olga

      Elimina
  2. Doncs així és com s'han fet grans descobriments a la història, per casualitat (o no, hi ha qui diu que la casualitat no existeix).
    Sigui com sigui, t'ha quedat genial!

    ResponElimina
  3. A mi també m'ha passat més d'un cop, Olga! Ingredient que dius: el tinc a la nevera... i després no hi és! I quan un no viu sol encara passa més, perquè potser l'altre se l'ha menjat! Bona solució vas tenir, fent servir la massa brisa!! Petons

    ResponElimina
  4. Doncs a mi també m'ha passat, suposo que com a molts oi!? i això de fer pizza amb massa brisa... doncs també ho he fet alguna vegada i queda la mar de bona!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, Eva, queda molt bona!!! Molt fina i molt suau!!!! Quina tranquil.litat el saber que no només em passa a mi....jejejeje....
      Salut i petons,
      Olga

      Elimina
  5. La improvització o la cuina d'emergència fa que aconseguim plats ben "especials"

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
    Respostes
    1. I sorprenents!!!! Quan menys t'ho esperes.....l'encertes!!!!
      Petonets, Dolça!!!
      Olga

      Elimina
  6. Em penso que a tots ens ha passat, que tenim super clar que tenim algo a la nevera i..... Upss....ha desaparegut per art de màgia!! Jajaja
    La "pizza" amb masa brisa la vaig descobrir de joveneta a casa d'una amiga, on sempre preparava una pizza amb bacon, pernil dolç, nata y formatge!!
    Petonets guapa, i bon cap de setmana. MAR, de EQNME

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bon cap de setmana, Mar!!!! Veus....una cosa que tu fa molts anys la vas descobrir..i jo la descobreixo ara, als 40!!!
      Petonets,
      Olga

      Elimina
  7. Segur que estava boníssima amb la teva el.laboració. Ara mateix hi faria una mossegada.
    Besets.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sara, sí.....estava molt bona!!! Va agradar molt als grans experts en pizza de casa nostra!!!!
      Petons i bon cap de setmana!!!
      Olga

      Elimina
  8. A mi també m'ha passat algun cop jejje però el millor és la improvisació que en alguns casos surten autèntiques delícies com la que has fet tu, segur que va quedar boníssim! petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Roser, quina raó tens!!!! A vegades t'ho prepares i prepares i el resultat no et satisfà.....
      Petons,
      Olga

      Elimina
  9. Quan et passen aquestes coses te n'adones que a la cuina pots fer "canvis de cromos" i descobrir combinacions noves i saboroses. Gairebé com jugar, no? Petons.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Exacte!!!! I és quan tens sorpreses.....molt agradables!!!!
      Petons,
      Olga

      Elimina
  10. Estas son las cosas que distinguen las buenas manos, las improvisaciones o cambios, a veces no tenemos todos los ingredientes de una receta y no pasa nada, se cambian por otros.... esta pizza te ha quedado de lujo, al igual que tu blog... con tu permiso me quedo un ratito por aqui.

    ResponElimina
    Respostes
    1. ¡Gracias por tus palabras, Isa!
      Saludos y besos,
      Olga

      Elimina
  11. Jo sóc una experta en el tema! o que compres perquè et penses que no hi tens i, sí...Au! duplicitat...
    Doncs mira, ara em vénen ganes de provar-ho amb brisa.

    ResponElimina
    Respostes
    1. A mi em passa com tu....a vegades també tinc ingredients doblats!!! Que pensava que no tenia.....
      Potser és que hem de tenir el cap a tantes coses que a tot no podem arribar!!!
      Petons,
      Olga

      Elimina
  12. Caram! Per ser un imprevist l'arribada de la massa brisa el resultat es veu un exit!

    ResponElimina

Digue'm què opines!!!