Quan vaig veure aquesta coca al bloc de la Joaquina, La Cocina de los Inventos (http://lacocinadelosinventos.blogspot.com.es/), vaig decidir immediatament que l'havia de fer. No vaig tardar gaire!!!!! Em penso que van ser dos o tres dies....
Vaig buscar l'excusa perfecta per fer-ne una! Tenia una reunió de feina i vaig pensar.....la porto!!! Tot i que jo no sabia quin gust tindria, si agradaria o no.....vaig pensar "si és de la Joaquina, èxit assegurat". A més, tenia el rebost ple de codonyat acabat de fer.......
Només em queda dir-vos que el resultat va ser excel·lent, va agradar força als companys i companyes de la Ribera d'Ebre. Això va fer que m'animés a tornar-la a preparar per al taller de cuina del mes de novembre dels Amics i amigues de la cuina, de Móra d'Ebre.
Aquest dolç és molt fàcil i ràpid de fer. Vinga, que us explico com l'heu de preparar.
- 2 làmines de pasta de full rectangulars
- Codonyat
- Formatge tendre (jo vaig posar El Ventero Tierno)
- Nous (les hem de trossejar amb les mans o amb un morter)
- 1 ou
- Sucre glass
COM L'HEM DE PREPARAR........
- Encenem el forn, a 200º dalt i baix.
- Estenem 1 làmina de pasta de full i col·loquem el codonyat.
- A continuació, col·loquem el formatge tallat finament.
- Damunt del formatge, escampem les nous.
- Ho tapem amb l'altra làmina de pasta de full i segellem les dues làmines amb una forquilla.
- Pintem amb ou batut.
- Enfornem durant uns 15 minuts o fins que està daurada.
- Quan està freda, empolvorem amb sucre glass.
Ara només queda gaudir d'un dolç sorprenent, deliciós. Segur que us agradarà!!!! Animeu-vos a fer-la!
Dijous vull fer esmorzar pedagogic... i seràaquest!!!
ResponEliminaPtnts
Dolça
Ja veuràs com agradarà!!!! Petons, Dolça!!!!
EliminaOlga
Que bonaaaa, també tinc el codonyat acabat de fer doncs amb el teu permís m’emporto la recepta. Moltes gracies
ResponEliminaPetons
T'agradarà!!!! Què dic......t'encantarà!!!!! La textura del codonyat és una passada!!!!
EliminaSalut i petons,
Olga
Quina bona idea!!!! segur que está deliciosa! be, la pinta la té!
ResponEliminaSí que ho està, sí que ho està!!!! Petons!!!!
EliminaOlga
oh sí! És súper fàcil de fer, Olga! I la combinació codonyat i formatge és èxit assegurat. Petons!
ResponEliminaMarina, sí!!!! Fàcil i exitosa!!!! La textura del codonyat després d'enfornar és...... tan suau......mmmmmm.......
EliminaPetons,
Olga
Olga, m'alegra molt que t'agradés i la compartissis en aquest esdeveniment.. com tenim aquest codony casolà el resultat és una delícia, veritat ??? Gràcies per l'enllaç al meu bloc!! Petons,
ResponEliminaMoltíssimes gràcies a tu , Joaquina!!!!! Gràcies per les meravelloses receptes que comparteixes!!!!! Petonets,
EliminaOlga
Ets una artista nena! Petonets.
ResponEliminaFaig lo que puc, Sara!!! Això sí.......xalo moltíssim!!!!
EliminaPetons,
Olga
Ostres quina bona pinta aquesta a mi segur que m'agradaria i una altre cosa molt important és que es prepara en un obrir i tancar d'ulls
ResponEliminaPetons
Exacte!!! Ràpida, fàcil i boníssima!!! Una gran combinació!!!
EliminaPetonets,
Olga
Sempre ho fas tot tan fàcil, Olga..... M'encanta!!
ResponEliminaÉs que tu em mires amb molts bons ulls....
EliminaGràcies per les teves paraules!!! Petonets!!!
Olga
He llegit el títol i he dit: això m'agradarà! I conforme anava baixant encara salivava més!
ResponEliminaÉs la combinació perfecte!
Petons
M'alegro molt de que em diguis això, Núria!!!! La combinació de codonyat i formatge és molt bona!!!! A mi m'encanta!!!!!
EliminaPetons,
Olga
Codonyat, formatge i nous...una bomba deliciosa...no sé si els teus companys es van poder concentrar en la reunió! Un petonarro!
ResponEliminaLa reunió va anar bé i a ells ja els vaig dir......"avui fareu de tastadors"!!!!!
EliminaPetonets,
Olga
Guau Olga!! No en queda un trocet ?? Quina gana m'has fet venir!! Hauré de probar-la que jo també tinc codony de casa!! Petonets guapa!!
ResponEliminaMAR, de EQNME
Prova-la, Mar!!!! Tu de ben segur que la milloraràs i li faràs unes fotografies sensacionals!!!! Ja em diràs si us ha agradat!!!!!
EliminaPetonets,
Olga
Quina coca, mare meua! El formatge barrejat amb el codonyat, una mica tebi i la pasta de full al voltant! Se'm fa la boca aigua. Una abraçada.
ResponEliminaChus, llegint les teves paraules m'has fet venir el record del seu gustet!!!! Aixxxx, no tardaré gaire en tornar-la a fer!!!!!
EliminaDirectament a pendents! quina passada!
ResponEliminaM'agrada!!!!! Ja veuràs que bona és!!!!!
EliminaPetons,
Olga
Ja veig que fas meravelles amb la pasta de full. Comparteixo el bon gust d'aquest plat!=)MªAssumpció
ResponEliminaM'agrada que t'agradi Assumpció!!!! Petonets!!!!
EliminaOlga
Se ve muy rica me llevo un trozo,abrazos.
ResponElimina¡Todos los que quieras, Rosita!!!!! Gracias por tus palabras!
EliminaUn abrazo,
Olga
Jo també la vaig veure ¡, té una pinta impresionant!! petons
ResponEliminaSí, Roser!!!! Prova-la!!! ja veuràs com t'agradarà moltíssim!!!!
EliminaPetons,
Olga
Genial, t'agafo la recepta, la combinació de codonyat i formatge a casa triomfa!!
ResponEliminaÉs una molt bona combinació!!! I si, a més, li afegim les nous.....és total!!!!
EliminaPetons,Cristina!
Olga