Top blocs de receptes

divendres, 21 de març de 2014

"SPANISH OMELETTE" DE LÉKUÉ: D'ESPINACS, TONYINA I XIPS


Recordeu la Trobada bloguera de Tarragona a la que vaig assistir el passat dia 22 de febrer? Doncs l'entrada que ara llegiu té un regust excel·lent d'aquell dia.......

Us presento una truita diferent feta amb un utensili culinari sorprenent: l'SPANISHOMELETTE DE LÉKUÉ. Aquest utensili va ser obsequi de la casa Lekué. Un gran obsequi!!!! És un dels nous motlles per realitzar de manera fàcil i còmoda, al microones, plats que necessiten fer-se per les dues cares. És ideal per cuinar truites al microones!!!! 
La proposta que se'ns va fer era la següent: fer una recepta "diferent" amb l'utensili que ens va tocar a cada blocaire. Anem per feina!

INGREDIENTS:
- 300g d'espinacs frescos
- 3 ous
- 1 bon grapat de patates xips
- 1 llauna petita de tonyina amb oli d'oliva
- L'oli de la llauna de tonyina 

COM HO HEM DE FER?
  1. Col·loquem dins el motlle els espinacs, que prèviament haurem bullit i escorregut molt bé, amb un rajolí d'oli. Introduïm al microones i ho fem coure 3 minuts a 800W. 
  2. Batem ben bé els ous. Trenquem les xips i les barregem amb els ous batuts. Ho deixem reposar. 
  3. Incorporem la tonyina. La repartim ben bé. Ho tornem a introduir al microones. Ho fem coure 1 minut a 800W.
  4. Repartim els ous barrejats amb les xipes ben bé per tot el motlle. Tapem i ho tornem a posar al microones, durant 3 minuts 800W. 
  5. Traiem el motlle del microones, el girem i el tornem a coure durant 1 minut més a 800w.
  6. Obrim el motlle i emplatem la truita. 
Gaudirem d'una truita diferent molt saludable! Feta amb molt poc oli i.....amb molt poc temps!!!! 

Des d' aquí, moltes gràcies a l'empresa LéKué!!!!! 








13 comentaris:

  1. Hola Olga!
    Quina truita més gustosa. L'aparença és magnífica. Mira, un dels estris que més goig em va fer va ser aquest. Estic segura que el compraré. Amb poc oli, d'una manera ben sana, sense embrutar gens, fan que ens ajudi a la cuina. Si unes mans com les teves saben treure'n profit el plat surt rodó. Prenc nota!
    Enhorabona,
    Nani

    ResponElimina
  2. Boníssima!!! I feta aixì ha de quedar super lleugera

    ResponElimina
  3. Mm mm quina bona presència i quin regal!,

    ResponElimina
  4. Doncs si, sembla una manera fácil i còmode de fer una truita!!!!! i aquesta teva te molt bona pinta!

    ResponElimina
  5. És una truita molt bona i, com tu dius, diferent. I fer-la tan ràpidament i amb poc oli només li afegeix avantatges. Un estri a tenir molt en compte. Petons.

    ResponElimina
  6. Que bona i original Olga!
    Ya en treuras bon profit del regal, eh!

    ResponElimina
  7. otra manera de cocinar y que pinta muy bien¡¡
    peto

    ResponElimina
  8. Ostres....si que queden bé!!! I aquesta amb xips...ha de ser ben bona! Petons!

    ResponElimina
  9. Ohh que be que queda!! Un utensili molt interessant! petons

    ResponElimina
  10. Si que és pràctic! el trobo supernet...

    ResponElimina
  11. Me'l compraré... a vegades no faig truites per no haver-les de girar ;-( aaaaaiiiixxxx com m'estic tornant!
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  12. A mi el va tocar el mateix motlle... però de moment només hi he provat la spanish omellete tradicional ;-). Aquesta combinació que has fet m'encanta, així que te la copiaré segur!! un petó!

    ResponElimina

Digue'm què opines!!!