Top blocs de receptes

dilluns, 14 d’abril de 2014

MIL FULLS DE NOCILLA I AVELLANES


Què podem fer amb aquests ingredients? Una coca la mar de llaminera que serà la delícia de grans i petits!!! 
Heu d'anar a sopar amb uns amics i voleu portar un dolç que agradi a pares i fills? Aquí en teniu un...... 
Voleu preparar una coca dolça però no teniu molt temps? Us dono una idea......

Us presento aquest MIL FULLS DE NOCILLA I AVELLANES!  Una combinació....mmmm.......
I molt fàcil de fer! I en poc temps! I amb uns ingredients senzills!! 
Us animeu?

INGREDIENTS:
  • 1 paquet de masa filo (jo he utilitzat la de Mercadona)
  • Nocilla o Nutella (la que més us agradi!)
  • Un grapat d'avellanes triturades (al morter)
  • 1 ou batut per pintar
  • Sucre glass per empolvorar 
COM HO HEM DE FER?
  1. Disposem un full de massa doblegat per la meitat.
  2. Calentem una mica (no més d'1 minut) la Nocilla al microones. D'aquesta manera és més fàcil escampar-la bé. 
  3. Precalentem el forn a 200º 
  4. Untem bé de Nocilla la primera capa de massa i empolvorem amb una mica d'avellanes picades. 
  5. Cobrim amb un altre full de filo doblegat per la meitat. Repetim el procediment fins arribar a l'última capa de massa. 
  6. Pintem amb ou batut tota la superfície del mil fulls. 
  7. Ho enfornem durant uns 15 minuts o fins que veiem que està daurat. 
  8. Desenfornem i, amb molt de compte, disposem el mil fulls damunt una reixeta de refredar.     
  9. Quan està tebi, ho empolvorem amb sucre glass. 

   







14 comentaris:

  1. Un postre irresistible!! i si, molt fàcil de preparar!! quina salivera m'has fet entrar! un petó!

    ResponElimina
    Respostes
    1. JJjejejej......sí que ho és irresistible, sí!!! Està...mmmmm.....
      Petons, Eva!
      Olga

      Elimina
  2. Fàcil i bo, Olga! bona pensada, la barreja de nocilla i avellanes. Punt cremós / punt cruixent. Nyam! ha ha ha

    ResponElimina
    Respostes
    1. Marina, doncs aquest cap de setmana he descobert una crema de cacau al Lidl...que porta els trossets d'avellana incorporats!!! Boníssima!!!!
      Petons,
      Olga

      Elimina
  3. Superbuena y me apetece ahora mismo con un cafetito huuuuuuuuuuuuuu.Besos

    ResponElimina
    Respostes
    1. Buena combinación y buen acompañamiento!!!
      Besos,
      Olga

      Elimina
  4. Respostes
    1. Sí, Roser!!! Boníssim!!!! Gràcies!!
      Petons,
      Olga

      Elimina
  5. Respostes
    1. L'heu encertat!!! És el que fas quan el tastes!!! hummmmmmm.......
      Petons,
      Olga

      Elimina
  6. Jo no tinc cap sopar de compromís a la vista, però als de casa aquesta coca els encantarà sense necessitat d'anar de convidats, t'ho asseguro. Petons.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jjajajajaj, què bona!!!! Au,vinga, fes-los contents!!!!
      Petons, Chus!
      Olga

      Elimina
  7. Ostres...crec que me la menjaria sencera jo soleta! Petons!

    ResponElimina

Digue'm què opines!!!