Una tartaleta facilísima i resultona!!
Per fer-la em vaig inspirar en el bloc CUCHIFLITOS, de la Wivith, però en compte d'utilitzar maionesa vaig decidir utilitzar formatge cremós tipus Philadelphia.
Només necessiteu uns minuts per preparar-la......
QUÈ NECESSITEM:
- Fuet
- Formatge Philadelphia
- Tartaletes o llesques de pa torrat
COM HO PREPAREM......
Ja està!!! Heu vist quina manera més fàcil de preparar un aperitiu? Animeu-vos a preparar-lo!
Wooow, ¡¡que bona!!
ResponEliminaSí que ho és!!! Va agradar molt!!!!
EliminaSalut i petons, Lolines!!!
Olga
Bona idea, pro als d' aquí....aixo d' esmicolar- lis el fuet....no se si els i agradaría masa,
ResponEliminajaaajaaa!!!!
Petons
Tot és qüestió de provar-ho....jejeje.....Si veus que no agrada no diguis que he sigut jo!!!!
EliminaPetons, Manu!!!
Olga
Jo sé un a casa que es pirra pel fuet...i jo vaig darrera...Me la guardo per fer una sorpresa.
ResponEliminaA veure si li agrada!!! Desitjo que sí!
EliminaPetons,
Olga
Muy buena pinta tienen estas mini tartaletas.
ResponEliminaMe alegro que te gustase la idea y le dieses tu propio toque.
Yo, esta Navidad las repetí cambiando la mahonesa por queso 0% MG y también quedaron estupendas las tapas.
¡Tenemos unas cabezas que son un portento de adaptación!.
Besicos.
¡Gracias por tus palabras, Wivith! Todo lo que sea tapear.....mmmmm.......
EliminaBesos,
Olga
En Zaragoza el jamón batido y la longaniza son unas tapas muy frecuentes en nuestros bares. La de jamón se ideó en un bar de tapas llamado Dominó en la Plaza de Santa Marta. Cuando vengas a verme te llevaré jejejej La de fuet, es idea de la cabecica de Wivith y debe de estar estupenda.
ResponEliminaUn besico
¡Deseando ir contigo de tapas por Zaragoza!
EliminaBesos, Pilar!
Olga
Pim pam i feta la tapa. M'encanta! ( i a les dones d'Ascó també els va agradar, veritat???)
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Sí, Dolça!!! Ha agradat molt!!!!
EliminaPetonarros!!!!
Olga