Aquesta recepta és la que ha fet la meva mare tota la vida. És senzilla, sense cap complicació i cap exageració. A mi, de tant en tant, m'agrada fer-la.
M'asseguro que l'ingredient principal sigui de bona qualitat, i és per això que el compro a la Carnisseria Nogales, la meva carnisseria!
Prepareu una bona barra de pa i.....els dits!!! Us els llepareu!
- 4 potes de tocino
- 1/2 kg de tomaca trossejada en conserva (jo, de la que preparo a l'estiu)
- 1 ceba grossa trossejada (al vostre gust)
- 3-4 alls
- Grans de pebre
- 1 fulla de llorer
- Oli d'OVE
- Pebre roig "De la Vera"
- Sal
- Julivert
- 1 got d'aigua (potser no el necessitarem sencer)
COM LES PREPAREM:
- Bullim les potes de tocino durant 1hora (o fins que veiem que són tendres), amb una fulla de llorer i uns grans de pebre.
- Una vegada les hem bullit, les posem a escórrer.
- Preparem un sofregit amb els alls, la ceba i la tomaca.
- Un moment abans d'incorporar les potes hi tirem un polsim de pebrer roig. Una vegada les hem incorporat a la cassola, hi afegirm el julivert.
- Fem coure les potes a foc lent durant uns 3/4 d'hora aproximadament.
Ja les tenim enllestides!! Heu vist? Com diu la meva mare...." Quién no come patas de cerdo es porque no quiere"
M' encanta la pota de tocino!=)MªAssumpció
ResponEliminaNo ho hagués dit mai, Assumpció!!! A mi....em xiflen!!!!
EliminaPetonets!!
Olga
Doncs, vista la recepta, crec que ta mare tenia tota la raó!! I fa una pinta BRUTAL!! MMM!!
ResponEliminaFrancesc, gens difícil de fer i molt gustosa!!!!
EliminaPetonets i......bona setmana!!!!!
Olga
Que bones Olga! A mi m'encanten però com que a casa només m'agraden a mi no les faig mai... Em sembla que un dia m'animaré i si ningú en vol millor... totes per a mi! jejejeje Una abraçada maca!
ResponEliminaBona pensada,Pilar!
EliminaPetonets,
Olga
Mira si vinc ràpid. Gràcies per voler estar amb nosaltres en Reciclando. Es senzill, tan sols guardar receptes en les que has reciclat i publicar-les en el termini. Gràcies.
ResponEliminaSi et dic que mai he menjat potes de porc. Si la recepta és de la teua mare, de segur que estaràn boníssimes i com dius, per a xuplar-se els dits.
Fins el diumenge. Besets des de València.
Gràcies a tu per la teva visita!!! A mi m'encanten....però només es poden fer de tant en tant!!
EliminaPetonets,
Olga
Muy buena propuesta estan tremendas.Buena receta
ResponEliminaPeto
Gràcies, Miquel!!! Són molt senzilletes.......però són les de la meva mare!!! I això per mi...ho és tot!!
EliminaPetons,
Olga
¡En mi casa se hacen muy, pero que muy parecidas!.
ResponEliminaEl problema es que resultan muy grasas y ese exceso no me sienta nada bien pero de vez en cuando, aunque sólo sea una vez al año, me gusta darme este gustazo.
¡Anda que si pillo tu plato no os dejo meter mano a nadie!!!!.
¡Que rico!.
Besicos.
Wivith....igual se parecen porque mis padres son de Aragón!!! Son de Teruel, mi padre de Montalbán y mi madre de Utrillas.
EliminaUn beso enorme!!
Olga
Wivith, els peus de porc el que porten és tot gelatina, no grasa. Hinchate y no pasis cuidado. Boníssimes!
EliminaWivith, els peus de porc el que porten és tot gelatina, no grasa. Hinchate y no pasis cuidado. Boníssimes!
Elimina