SANDWICH D'ESCALIVADA I BOTIFARRA NEGRA DE CARN AMB TOC @OleumFlumen




Aquest és el primer entrepà de motlle "diferent" que preparo! Fins ara....he preparat el sandwich tradicional de pernil dolç i formatge, de sobrassada, de pa amb tomaca i tonyina...però el de fa uns dies va ser especial. 
Per les diferents xarxes socials he anat veien multitud de varietats d'entrepans que m'han fet animar a preparar-ne un. 
Els ingredients són molt senzills. No em va caler fer res especial, només "tirar" de rebost i de congelador. Us ho explico.....

INGREDIENTS:
  • Escalivada
  • Botifarra negra de carn de Carnisseria Nogales
  • Oli d'OVE OleumFlumen
  • Pa de motlle 
COM HO PREPAREM........


Tallem a rodanxes la botifarra i escorrem una miqueta l'escalivada 

Distribuïm damunt la llesca de pa l'escalivada i la botifarra. Hi aboquem un rajolí d'oli OleumFlumen. Cobrim amb l'altra llesca de pa i ho introduïm a la sandwichera.

Ja tenim preparat un deliciós entrepà de motlle......us animeu a preparar-lo?