Top blocs de receptes

diumenge, 12 d’abril de 2015

CURRY DE CARABASSA I GALL D'INDI


El curry l'hem anat introduint poc a poc a la llista dels condiments que utilitzem sovint a casa nostra. Ens encanta! 
La recepta d'avui és un plat únic molt senzill, suau i baix en calories. És del llibre de Thermomix "Menos de 400 kcal. Cocina Ligera" i és un plat que s'ha quedat fix entre nosaltres. 
Això sí, he substituït la mantega/oli de gira-sol per l'oli d'oliva verge extra i he eliminat el clau, el bitxo i la canyella de la recepta original. 
Vinga us l'explico......

INGREDIENTS (6 racions):
  • 1 ceba tallada a quarts
  • 2 alls
  • 20g d'oli d'OVE
  • 500g de brou lleuger de pollastre (o aigua i brou concentrat)
  • 2 beines de cardamom aixafades 
  • 1/2 culleradeta de cúrcuma
  • sal
  • 1 cdta de sucre
  • 3 patates (400g) pelades i tallades a daus d'1cm
  • 400g de carabassa tallada a daus
  • 700g de pit o bistec de gall d'indi tallats a daus petits 
  • 1 culleradeta de Maizena dissolta en 1/2 cubilet d'aigua freda
COM HO PREPAREM.....
  1. Posem al got la ceba i els alls.Trossegem 4segons/Vel.4. 
  2. Afegim l'oli d'OVE i programem 5 min/100º/Vel1
  3. Incorporem el brou, el cardamom, la cúrcuma, la sal i el sucre. Col·loquem les patates i la carabassa al recipient Varoma. Programem 25min/Varoma/Vel1
  4. Retirem el Varoma, afegim el gall d'indi  i la Maizena dissolta i programem 5min/Varoma/Gir esquerra/Vel. Cullera.
I....ja ho tenim enllestit!!! A gaudir!! 








6 comentaris:

  1. Fa la pinta de ser suau.....
    S'haurà de probar!
    Miriam

    ResponElimina
  2. Bona pinta. Tinc el llibre i té molt bones receptes. De segur que està molt bó. Besets.

    ResponElimina
  3. Guuuuaaaauu! Amb curry, mare meva, a casa ens torna bojos! Com tu, l'hem introduit poc a poc i ara no podem prescindir-hi jeje. Molt bona pinta, ho he de fer :)
    Bon dilluns maca!

    ResponElimina
  4. Lleugera però de les que no et deixen amb gana! Un petó!

    ResponElimina
  5. A casa el curry encanta...però normalment el fem servir per l'arròs o la pasta...aquesta proposta teva la incorporarem! Petons!

    ResponElimina

Digue'm què opines!!!