FUGAZZA GENOVESA DE CEBA I FORMATGE



La recepta que avui us presento és del llibre "Panadería y bollería II", de Thermomix. Un llibre que, si teniu la Thermomix i us agrada fer pizzes, masses i coques......us recomano! 


De tant en tant ens agrada fer pizza de massa gruixuda, vaig provar de fer aquesta i ens va agradar moltíssim. 
Vinga, us l'explico!

INGREDIENTS DE LA MASSA:
  • 150g d'aigua mineral
  • 20g d'oli OVE
  • 10g de llevat fresc
  • 150g de farina normal
  • 150g de farina de força
  • 1 polsim de sal
INGREDIENTS COBERTURA:
  • 200g de formatge emmental ratllat
  • 150-200g de ceba tallada molt finament en rodanxes
  • Un polsim de pebre (opcional)
  • 1 cdta de sucre
  • 1 cdta d'orenga
  • 1 rajolí d'oli d'OVE
COM LA PREPAREM.......
  1. Dins el got posem l'aigua, l'oli i el llevat. Programem 30s/37º/Vel.2
  2. Incorporem les farines i la sal i amassem 1 min/Got tancat/Vel. Espiga. 
  3. Retirem la massa, formem una bola  i la posem a reposar dins una bossa de plàstic durant uns 30 minuts.                                             
  4. Escalfem el forn a 200ºC. 
  5. Escampem la massa a una safata de forn prèviament muntada amb oli d'oliva. 
  6. Repartim el formatge i la ceba tallada. Empolvorem amb una mica de sal, pebre (opcional), sucre i orenga. 
  7. Finalment hi aboquem un bon rajolí d'oli d'OVE i l'enfornem durant 15 minuts a 200º. Si veiem que la ceba no està prou daurada, la posarem en posició de gratinar durant uns minutets.         
És el meu desig que us hagi agradat i......que feu vosaltres les vostres combinacions de cobertura! 








Comentaris

  1. Fugazza, focaccia, pizza, coques...totes aquestes masses salades m'encanten. Provaré aquesta recepta de la TMX... més rapideta heheh
    Ptnts
    Dolça

    ResponElimina
  2. uhmmmm que rica!!! hemos coincidido, hace dos dias publiqué algo parecido!! apetecen mucho las cocas o foccacias!! se ve deliciosa

    ResponElimina
    Respostes
    1. En nuestra casa....todo lo que sean masas panarras.....¡éxito asegurado!
      Saludos,
      Olga

      Elimina
  3. Ohh pintassa!! m'encanten les masses salades, m'és igual que siguin pizzes, focaccies, pans... i amb aquest topping a base de ceba i formatge m'he enamorat ;). Un petó!!

    ResponElimina
  4. Ohhhhhh quina cosa més bona!!!!! ja salivo, m'encanten aquestes receptes, aquest cap de setmana ho faig sí o sí!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. De ben segur que tindràs un bon cap de setmana!!!! Jjejejejeje....amb una massa així...segur!!!!
      Petons,
      Olga

      Elimina
  5. Molt bona recepta. Jo la faig igual quan hem de dinar de tàper i ens encanta.
    I aquest color, tan torradeta, mmmm!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Als de casa meva el que més els agrada és que la massa és gruixuda!!!! Són uns panarres acabats.....jejeejejej.....
      Petons i bon cap de setmana!
      Olga

      Elimina
  6. Buenassss, nosotros en casa vamos a declarar un día de pan de aceite en casa! Les encanta a todos y la verdad es que no cuesta hacerlo... veo que el tuyo lleva menos tiempo de reposo que el que hago yo y eso me gusta mucho porque mi paciencia es poca jajaja. Voy a tomar nota porque con esa cebolla tiene que estar de muerte lenta.
    Un beso guapa.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Pues en la mía tendremos que hacer lo mismo, Pilar!!!! Somos unos panarras de primera!!!!
      Besos y buen fin de semana!!!!
      Olga

      Elimina
  7. M'encanta!!! Jo també he provat les focaccies i són delicioses!!! Amb aquestes fotos m'has fet venir ganes de fer-ne algun dia, quina bona pinta!! Ptons!!!

    ResponElimina
  8. T'ha quedat genial Olga! Jo no tinc Termomix però el procediment imagino que serà el mateix no?
    Petons guapa!
    Anna

    ResponElimina
    Respostes
    1. I tant, Anna!!! Amassat, repòs i.....forn!!!!
      Petonets,
      Olga

      Elimina
  9. Respostes
    1. Sílvia, te encantará, ya verás!!!!
      Gracias por tu visita y...buen fin de semana!!!
      Olga

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

Digue'm què opines!!!