Top blocs de receptes

dimecres, 6 de maig de 2015

TIRES DE POLLASTRE o CHICKEN FINGERS AL CURRY


Sempre m'han fet molt goig aquestes tires de pollastre. Les he vist en catàlegs d'aliments congelats, en publicitat de supermercats, en algun restaurant....i tenia ganes de fer-les. Són molt fàcils de fer i queden molt resultones. 
Si us agrada el curry.....perfecte!!! I si no us agrada, no cal que en poseu! Ara, el que sí que no us aconsello eliminar és l'ametlla ratllada de l'arrebossat.....
Vinga, us explico!

INGREDIENTS: 
  • Pit de pollastre tallat a tires
  • Pa ratllat per arrebossar
  • Ametlla en pols (la que he utilitzat és la de Lidl, ja que té algun trosset més gran d'ametlla i per l'arrebossat és ideal).                                                                             
  • Ou
  • Curry
  • Sal
  • Oli OVE
PREPARACIÓ......
  1. Tallem el pit de pollastre a tires i el salem. 
  2. Preparem el pa ratllat, la farina d'ametlla i el curry (quantitat al vostre gust!). Batem l'ou per arrebossar. 
  3. Arrebossem les tires de pollastre i les fregim en oli abundant. 
I ja està!!! Ja podeu gaudir d'unes delicioses tires de pollastre o uns  chicken fingers al curry! A casa nostra van volar.....




30 comentaris:

  1. Mmmmmmm. Me la guardo. M' agrada molt lo de l'atmella. Els arrebossats me xiflan i el curry.... otro tanto!!!
    Petlnets i bona, bona recepte

    ResponElimina
    Respostes
    1. Manu....doncs xalaràs de valent!!
      Petonets,
      Olga

      Elimina
  2. Respostes
    1. Gràcies, Lolines!! El toc de l'ametlla és molt bo!!!
      Petonets,
      Olga

      Elimina
  3. Me gustan esos deditos deliciosos. Le has puesto un rebozado muy rico con la almendra, lo tendré en cuenta, tengo unos en borradores que los puse en adobo y luego los empané, a ver cuándo escribo la receta que también estaban muy ricos.
    Un besico.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Pilar.....¡me quedo esperando los tuyos!
      Besotes,
      Olga

      Elimina
  4. que ricos! ese rebozado crujiente tiene que darle un toque fantastico, me gusta mucho tu blog y me quedo por aqui, bicos

    ResponElimina
    Respostes
    1. ¡Muchas gracias por tus palabras, Viví! La almendra le da un toque especial.....
      Besos,
      Olga

      Elimina
  5. De tant en tant en fem, sense curry, amb ametlla... pel tuper universitari són perfectes i per sopar amb amanida també.
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
    Respostes
    1. Per nosaltres ha estat la primera.....i no serà l'última!!!
      Petonets, Dolça!
      Olga

      Elimina
  6. Quedan una delicia estas tiras así rebozadas con las almendras y con el toque del curry¡ crujientes sublimes¡¡
    petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Van volar de la taula!!!! El toquet del curry....boníssim!!!
      Petonets,
      Olga

      Elimina
  7. Quina idea la d'afegir ametlla mòlta a l'arrebossat! Ho hauré de provar! I l'afegiré el puntet de curry. Ja t'wxplicaré! Creus que quedaria bé fet al forn? Un petó!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Anna, és el que vull provar!!!! Quan ho faci....t'explico!!!!
      Petonets,
      Olga

      Elimina
  8. M'apunto els dos tocs: ametlla i curry. No els he provat i crec que agradaràn:=)MªAssumpció

    ResponElimina
    Respostes
    1. Assumpció....ja m'ho explicaràs!!! De ben segur que t'agradaran.....
      Petonets,
      Olga

      Elimina
  9. Apa Olga amb ametlla!!! Jo vaig estar una temporada de dieta esportiva i no podia menjar el rebossat tradicional i feia tiretes d'aquestes amb coco ratllat :) També surten molt bones!! Però no vaig pensar mai a fer-ho amb ametlla! Una idea estupenda! I amb el curry han d'acabar de donar 'el pego'
    Fantàstic!!! Ho provaré aviat!!
    Petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Dolors, m'apunto lo del coco ratllat!!! Una abraçada!
      Petonets,
      Olga

      Elimina
  10. El futbol no m'agrada gaire... però amb una delícia així ve que vindria a una trobada futbolera! m'encanta el punt de l'ametlla i el curri, molt original! un petó!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs....vinga!!! T'esperem la setmana vinent!!!!
      Petonets, Eva!
      Olga

      Elimina
  11. Como me apetece y eso solo de verlo. Bssss y buenas noches.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Anímate a prepararlas, ¡ya verás!
      Besos,
      Olga

      Elimina
  12. Que buena pinta, las tengo que probar! Me gusta tu blog guapa, te espero por el mio aver si te parece que nos sigamos por Gfc? Saludos

    ResponElimina
    Respostes
    1. ¡Gracias, Carolina! Ahora voy a verte!!!
      Saludos,
      Olga

      Elimina
  13. Ni en un restaurant sortirien tan bons, aquests fingers teus!!!!
    Enhorabona, Olga
    Ptns i sobre tot... salut!!!!
    Lourdes. ♥

    ResponElimina
    Respostes
    1. Em mires amb bons ulls, Lourdes!
      És veritat....sobretot salut!!! Petons!
      Olga

      Elimina
  14. En tinc una a casa que el curry la perd...i aquests fingers...tan cruixents, la farien embogir...o sigui que a preparar-los un dia d'aquest s'ha dit! Petonarros!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ja me diràs si han agradat, Mònica!!!
      Petonets,
      Olga

      Elimina

Digue'm què opines!!!