TIRES DE POLLASTRE o CHICKEN FINGERS AL CURRY


Sempre m'han fet molt goig aquestes tires de pollastre. Les he vist en catàlegs d'aliments congelats, en publicitat de supermercats, en algun restaurant....i tenia ganes de fer-les. Són molt fàcils de fer i queden molt resultones. 
Si us agrada el curry.....perfecte!!! I si no us agrada, no cal que en poseu! Ara, el que sí que no us aconsello eliminar és l'ametlla ratllada de l'arrebossat.....
Vinga, us explico!

INGREDIENTS: 
  • Pit de pollastre tallat a tires
  • Pa ratllat per arrebossar
  • Ametlla en pols (la que he utilitzat és la de Lidl, ja que té algun trosset més gran d'ametlla i per l'arrebossat és ideal).                                                                             
  • Ou
  • Curry
  • Sal
  • Oli OVE
PREPARACIÓ......
  1. Tallem el pit de pollastre a tires i el salem. 
  2. Preparem el pa ratllat, la farina d'ametlla i el curry (quantitat al vostre gust!). Batem l'ou per arrebossar. 
  3. Arrebossem les tires de pollastre i les fregim en oli abundant. 
I ja està!!! Ja podeu gaudir d'unes delicioses tires de pollastre o uns  chicken fingers al curry! A casa nostra van volar.....