Em penso que m'estic tornant una "bundtcakeadicta"; sí, estic convençudíssima! Vaig descobrir els bundtcakes fa un temps i el gust per ells ha anat augmentant. Entre que m'agraden els bundts, els motlles Nordic Ware, tinc el llibre de la Bea Roque i segueixo blocs especialitzats en aquest tipus de rebosteria.....el meu amor cap a ells és cada dia més gran.
El que us presento avui és del bloc MEGASILVITA. Vaig veure la fotografia Instagram i vaig anar volant cap al bloc! A més, anàvem a sopar a casa d'uns amics i.....vaig tenir molt clar que portaria aquest bundt. És un bundt farcit d'una crema d'Oreos.....deliciosa! Em penso que es queda fixo al forn de casa meva; ha passat a formar part de la llibreta de receptes, la que tinc reservada per les receptes que experimento i més m'agraden.
Us explico!
- 230g de farina
- 280g de sucre moreno
- 50g de cacau en pols
- 85g de cacau en trossos (jo no tinc cacau, he posat xocolata negra 70%)
- 145ml aigua bullint
- 1 cdta bicarbonat
- 2 ous L
- 2 iogurts grecs
- 150ml d'oli d'oliva
- 2 cullerades de pasta de vainilla
- 1 cdta sal
- 1 cdta Royal
- 10 galetes Oreo
- 140g de formatge cremós
- 3 rovells d'ou
- 1 cda (cullerada) de vainilla en pasta
- 80g de sucre
- Escalfem el forn a 180º i greixem el motlle que hem d'utilitzar.
- Triturem les galetes amb una picadora. Separem una cullerada per fer la cobertura final.
- Posem tots els ingredients del farcit en un bol i barregem molt bé. La crema resultant la posem en una màniga pastissera i la guardem al congelador.
- Tamissem la farina, el llevat, la sal i el bicarbonat. Reservem.
- En un bol, preparem el cacau en pols. Fem bullir l'aigua, l'afegim al cacau i remenem molt bé. Afegim el cacau a trossets i seguim barrejant. Per últim, incorporem els iogurts. Ho remenem molt bé, fins que tots els ingredients estiguin ben integrats.
- En un bol a part o al bol del robot pastador barregem molt ben barrejats l'oli i el sucre (2 minuts, velocitat mitja).
- Afegim els ous d'un en un (no afegir un fins que l'anterior estigui ben integrat). A continuació, la pasta de vainilla.
- Incorporem la farina i la barreja del cacau,a poc a poc. Ho hem de fer en tres vegades, començant per la farina.
- Ja tenim la massa preparada per abocar-la al motlle. Omplim fins la meitat i a continuació repartim el farcit (compte! no ha de tocar les parets del motlle!). Aboquem la massa restant.
- Enfornem durant uns 55-60 minuts o fins que comproveu que està cuit (amb un cake tester, una agulla, un escuradents,...).
- Traiem el bundt del forn i el deixem reposar durant uns 10 minuts. Passats aquests minuts, el desemmotllem i el deixem refredar damunt una reixeta.
- Preparem la cobertura (sucre glass, 2 cullerades de llet, la cullerada de galetes triturades que hem reservat). Barregem el sucre glass amb la llet i les galetes. Jo ho faig una mica a "ull", ja que no m'agrada que hagi un excés de cobertura ni que em quedi molt líquida. Va al vostre gust!
De veritat, si el tasteu us emocionarà! Sobretot si sou amants de les galetes OREO. A nosaltres i als nostres amics ens va agradar molt, moltíssim. El tornarem a fer.
Ah!!! No us he explicat que aquell dissabte vaig estrenar el meu transportador de bundt cakes (comprat a la botiga online de MEGASILVITA).Una gran estrena!
No tinc cap motlle de bundt cake, i em moro d'enveja!!!! Realment queden uns pastissos preciosos!
ResponEliminaA veure si me'n regalen algun pel meu aniversari :)
La crema de dins queda líquida? O també es cou?
Amb les galetes oreo ha de quedar de vici total.
Gemma.....la crema no queda líquida, es cou una mica. Les galetes Oreo....són un vici!!
EliminaPetons,
Olga
M'agafen ganes de fer-ne! El motlle q tinc és dels senzills, no és tant alt! Ho provaré!!! 😘
ResponEliminaJa veuràs com t'agrada molt, Marta!
EliminaPetonets,
Olga
Apaaaaa, quin "peaso" de bundt cake Olga!! Fa una pinta deliciosa!!
ResponEliminaVull un tros ben gran per berenar, eh :P
Per cert, en el títol de l'entrada posa "OEROS" en comptes d"OREOS", el teclat a vegades és molt traïdor jejeje.
Un petó!!
Debora...gràcies per la indicació! No m'havia adonat!!
EliminaPetons!
Olga
Tremendo sin duda alguna y con este molde queda muy bien. Fantástico
ResponEliminaPetons
És molt tremendo, Miquel!! Una delícia!
EliminaPetons,
Olga
Siii, ets una bundcake addicta!!! però m'encanta, perquè així ens fas propostes ben diferents perquè poguem copiar-les ;). Aquesta d'avui, com tu dius, tremenda!! un petó!
ResponEliminaHo reconec, Eva! Ho sóc!!! No puc fer-hi res.....els bundt m'han enamorat!
EliminaPetonets,
Olga
Té una pinta espectacular Olga! I segur que estava boníssim amb aquest farcit...bo per dins i per fora. No en deuria sobrar pas cap trosset? ;)
ResponEliminaPetons guapa!
Anna
Anna....la presència és molt bonica però el gust.....molt més!!! Per repetir!
EliminaPetonets,
Olga
Hola Olga. No tengo este tipo de molde y que cada vez que veo alguna preparación me llama la atención por su forma pero no me he decido a comprarlo porque lo primero que oiría sería ¿para qué lo quieres? ¿es que vas a hacerlos todos los días jj? así que mejor ni lo intento. Me conformo viendo los que hacéis porque además de estar perfectos seguro que de sabor estarán deliciosos y más este que es de oreo, unas galletas que me encantan jj. Te aseguro que me comería un buen trozo. Tentador.
ResponEliminaUn abrazo
Juan....si lo tuvieras, disfrutarías! No hagas caso.....ya verás como después te dicen...."vuelve a hacer aquel bizcocho tan precioso"!!
EliminaSaludos,
Olga
I tant tremendo!!!! Quina bona pinta amb la gana que jo tinc ara.... Deliciós. Petons
ResponEliminaÉs un bundt d'èxit assegurat!
EliminaPetons,
Olga
Quina maravella de pastís, ha d'estar de llepar-se els dits.
ResponEliminaHa començat aquesta època de l'any que a molts posa tan melancòlics, i que molts altres gaudeixen perquè la calor ja ens diu adéu, pels seus colors tan especials. Avui us porto un post sobre rodes, desitjo que el gaudeixis. Em segueixes ... Elracodeldetall.blogspot.com
Si el fas....t'encantarà!!! Ja veuràs!
EliminaVaig a fer-te una visita....
Olga
Bo és un adjectiu q es queda curt!!! A casa faig aq bundt i no arriba ni a refredar-se!!! La teva addicció als bundt ens fa descobrir receptes pecaminoses!!!
ResponElimina