Aquest mes, el repte DEL BLOC AL PLAT ens ha portat de viatge al bloc DOLCÍSSIMS. Com bé diu el seu nom, és un bloc especialitzat en receptes dolces, ja sigui postres com pastissos.
Quan em vaig posar a revisar totes les receptes del bloc no vaig tardar gaire estona en decidir-me per una......un flam de Ferrero Rocher! Núria, és impressionant!
El cap de setmana passat el vaig preparar per un dinar familiar i va triomfar. És facilíssim de fer i de seguida està enllestit.
He modificat les quantitats de llet i nata (he augmentat la quantitat de llet i he reduït la de nata),per tal de fer-lo una mica més lleuger i no perjudicar l'estómac dels més gran de casa, els iaios.
Us explico!
INGREDIENTS:
- 16 bombons Ferrero Rocher
- 600ml de llet sencera
- 400ml de nata
- 1 sobre gran de preparat de flam
PREPARACIÓ:
- Triturem els bombons amb una picadora o amb la Thermomix (5 segons, Vel.5).
- Posem la llet, la nata, el preparat del sobre de flam i els bombons triturats. Ho portem a ebullició, sense deixar de remenar tota l'estona, i retirem del foc. //Thermomix 8 minuts/100º/Vel 3.
- Mentrestant posem caramel a la base del motlle de flam.
- Aboquem el flam al motlle i ho deixem refredar a la nevera (almenys 4-5 hores).
Si és el vostre desig podeu decorar el flam. Sempre us quedarà més bonic i atraureu més la vista dels vostre convidats.
Desitjo que us agradi.......
Deu meu, quin flam més requeteboooo!! Amb l'adicció que tenim a casa pels Ferrero Rocher, aquest cau 100% segur, ara no me'l puc treure del cap jaja
ResponEliminaBoníssim Olga.
Petons.
No et decebrà, Debora! N'estic convençuda!
EliminaPetons,
Olga
Amb lo que m'agraden els flams i els ferrero, no puc ni imaginar-me lo bo que ha d'estar aquest postre!! espectacular, molt bona proposta! un petó ;)
ResponEliminaDesitjo que t'agradi moltíssim, Eva!
EliminaBon cap de setmana!
Olga
Ohhhhhh!!!! Quina cosa més bona!!!! Els ferrero m'encanten, i en format flam....han de ser un pecat capital! PEtonarros!
ResponEliminaÉs un pecat.....un gran pecat!
EliminaBon cap de setmana, Mònica!
Petonets,
Olga
Jo també el tinc al blog...és un flam resultón que deixa satisfet als amants del Ferrero Rocher.
ResponEliminaSí, Cristina! I que et fa quedar molt bé!
EliminaPetons,
Olga
Mareeeeeee, quin pecat Olga!!!!!
ResponEliminaPTNTS
Dolça
I dels grossos!!!!! I dels grossos, Dolça!
EliminaPetons,
Olga
A casa l'he fet més d'un cop i sempre té molt èxit!! De vici total!!1
ResponEliminaGemma......el teu de ben segur que és impressionant! I...molt millor que el meu!
EliminaPetonets i....fins dissabte! Per fi et podré conèixer!
Olga
Felicitats!, quina presentació. Ja veig que l'hauré de fer, perque a les meves filles els encanta el Ferrero!
ResponEliminaGràcies per les teves paraules, Mercè! Ja veuràs com agrada moltíssim!
EliminaPetonets,
Olga
Sóc la Núria de Dolcissims! T'ha quedat espectacular!! oi que es bonissim!! A mi em va fer peneta triturar els bombons però va valer la pena. Gràcies per participar i visitar el meu bloc, et seguiré!
ResponEliminaOooohhh!! Núria, gràcies!! Sí que fa pena, sí.....Vaig pensar en tu quan els vaig triturar! Uiiixxx...quin mal! És un flam impressionant! Moltes gràcies per la recepta!
EliminaPetons,
Olga
Queda impressionant, l'has guarnit molt bé. Ja et crec, que triomfessis!
ResponEliminaMarta
Gràcies, Marta!!! Va quedar molt bo!!
EliminaPetonets,
Olga