Aquesta és una d'aquelles receptes que quan te l'expliquen dius.... "i ja està? res més? I jo que em pensava que era molt complicat!"
Tot seguit penses, reflexiones i dius....."demà vaig a comprar i la preparo".
I sabeu de qui l'he après? De la Maria Josep Clua, directora de la Biblioteca Comarcal de Móra d'Ebre. La va publicar a facebook i al dia següent em vaig posar a la feina.
Vinga, us explico!
INGREDIENTS:
- Sal grossa
- Magret d'ànec fres
- Pebre
PREPARACIÓ:
- En un tupper escampem una bona base de sal. Col·loquem el magret i el cobrim de sal. Tapem el tupper i el deixem reposar a la nevera unes 24 hores.
- Una vegada han passat les 24 hores traiem el magret i el netegem sota l'aixeta. A continuació l'assequem molt bé amb paper de cuina.
- L'empolvorem molt bé amb pebre mòlt, pels dos costats.
- L'emboliquem amb un drap fi de cotó i el deixem reposar a la nevera unes tres setmanes. A partir d'aquest temps, ja el podreu tastar. El talleu al vostre gust i...ja està!
Què em dieu? No sé si us agradarà a vosaltres (a tothom no li agrada l'ànec) a mi...moltíssim!
Mai més el tornaré a comprar preparat!
Aixxxx, Olga...! Quin honor que una recepta meva l'hagis fet teva! M'encanta el pas a pas amb les fotos.
ResponEliminaJo a vegades per Nadal, l'he fet i regalat a família i amistats i se sorprenen que sigui fet a casa! Una delicatessen casolana, de luxe, que ens fa quedar sempre la mar de bé.
Gràcies, Olga!
Gràcies a tu per explicar-ho!!! No tothom explica les seves "intimitats culinàries"!!!
EliminaEs queda fixe a casa nostra.
Petons,
Olga
Òndia, Olga!!!!! Que fàcil de fer!!!!
ResponEliminaJo també el compro sempre... però em sembla que, a partir d'ara, el faré jo.
Enhorabona per la recepta a la Maria Josep i a tu per recrearla!!!
Ptns i Salut!!!
Lourdes.
L'autor ha eliminat aquest comentari.
ResponEliminaDoncs a mí també m'ha vingut la mateixa frase al cap: " i ja està?" Tan senzill i tan bé que queda! Petons.
ResponEliminaÉs molt senzill i queda moooolt bo, veritat???
ResponEliminaJo a vegades tb ho faig amb llomillet de porc... Una altra sorpresa fàcil i bona!
Ptnts
Glòria
De ben segur que ho farem a casa. Comprem molt sovint per amanides,però ara gràcies a aquesta recepta crec que no tornarem a comprar. Moltes gŕàcies per la recepta.
ResponElimina