Top blocs de receptes

diumenge, 31 de gener de 2016

PERNIL D'ÀNEC @MariaJosepClua

Aquesta és una d'aquelles receptes que quan te l'expliquen dius.... "i ja està? res més? I jo que em pensava que era molt complicat!" 
Tot seguit penses, reflexiones i dius....."demà vaig a comprar i la preparo". 
I sabeu de qui l'he après? De la Maria Josep Clua, directora de la Biblioteca Comarcal de Móra d'Ebre. La va publicar a facebook i al dia següent em vaig posar a la feina. 
Vinga, us explico!

INGREDIENTS:
  • Sal grossa
  • Magret d'ànec fres 
  • Pebre 
PREPARACIÓ: 
  1. En un tupper escampem una bona base de sal. Col·loquem el magret i el cobrim de sal. Tapem el tupper i el deixem reposar a la nevera unes 24 hores.  
  2. Una vegada han passat les 24 hores traiem el magret i el netegem sota l'aixeta. A continuació l'assequem molt bé amb paper de cuina.                 
  3. L'empolvorem molt bé amb pebre mòlt, pels dos costats.                                                  
  4. L'emboliquem amb un drap fi de cotó i el deixem reposar a la nevera unes tres setmanes. A partir d'aquest temps, ja el podreu tastar. El talleu al vostre gust i...ja està!                                         


Què em dieu? No sé si us agradarà a vosaltres (a tothom no li agrada l'ànec) a mi...moltíssim! Mai més el tornaré a comprar preparat!



7 comentaris:

  1. Aixxxx, Olga...! Quin honor que una recepta meva l'hagis fet teva! M'encanta el pas a pas amb les fotos.
    Jo a vegades per Nadal, l'he fet i regalat a família i amistats i se sorprenen que sigui fet a casa! Una delicatessen casolana, de luxe, que ens fa quedar sempre la mar de bé.
    Gràcies, Olga!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies a tu per explicar-ho!!! No tothom explica les seves "intimitats culinàries"!!!
      Es queda fixe a casa nostra.
      Petons,
      Olga

      Elimina
  2. Òndia, Olga!!!!! Que fàcil de fer!!!!
    Jo també el compro sempre... però em sembla que, a partir d'ara, el faré jo.
    Enhorabona per la recepta a la Maria Josep i a tu per recrearla!!!

    Ptns i Salut!!!

    Lourdes.

    ResponElimina
  3. Doncs a mí també m'ha vingut la mateixa frase al cap: " i ja està?" Tan senzill i tan bé que queda! Petons.

    ResponElimina
  4. És molt senzill i queda moooolt bo, veritat???
    Jo a vegades tb ho faig amb llomillet de porc... Una altra sorpresa fàcil i bona!
    Ptnts
    Glòria

    ResponElimina
  5. De ben segur que ho farem a casa. Comprem molt sovint per amanides,però ara gràcies a aquesta recepta crec que no tornarem a comprar. Moltes gŕàcies per la recepta.

    ResponElimina

Digue'm què opines!!!