El dia que vam anar a visitar #campRosset a Vilallonga del Camp la Bet de Llèpol.cat ens va fer un tast de les seves fantàstiques gelees. Les tinc totes gravades a la meva secció del cervell destinada al gust! Vam tastar una de vermut, una de vi negre i una d'avellanes. 

Aquesta última la vam tastar combinada amb mandarina i amb avellanes. En aquell mateix moment em vaig inspirar i va nèixer aquest gotet. Us pot servir com idea per les festes que s'apropen!
No té cap secret.....vinga, us explico!
INGREDIENTS:
- Bacallà dessalat i desmollat
- Mandarines
- Avellanes
- Oli de raig
- Julivert (opcional, per decorar
PREPARACIÓ:
- Piquem lleugerament les avellanes amb una mà de morter.
- Dipositem els grillons de mandarina dins un gotet, ben col·locats.
- Repartim el bacallà desfet de manera que quedi entre els grills.
- Reguem amb oli de raig.
- Escampem per dalt les avellanes picades.
- Per últim, si volem, empolvorem amb julivert.
Desitjo que us agradi! I si hi ha algú que ho posa a taula de casa seva.....