GOTETS DE MANDARINA, BACALLÀ I AVELLANES


 
El dia que vam anar a visitar #campRosset a Vilallonga del Camp la Bet de Llèpol.cat ens va fer un tast de les seves fantàstiques gelees. Les tinc totes gravades a la meva secció del cervell destinada al gust! Vam tastar una de vermut, una de vi negre i una d'avellanes.  
Aquesta última la vam tastar combinada amb mandarina i amb avellanes. En aquell mateix moment em vaig inspirar i va nèixer aquest gotet. Us pot servir com idea per les festes que s'apropen!
No té cap secret.....vinga, us explico!

INGREDIENTS:
  • Bacallà dessalat i desmollat
  • Mandarines
  • Avellanes 
  • Oli de raig
  • Julivert (opcional, per decorar

PREPARACIÓ:
  1. Piquem lleugerament les avellanes amb una mà de morter. 
  2. Dipositem els grillons de mandarina dins un gotet, ben col·locats. 
  3. Repartim el bacallà desfet de manera que quedi entre els grills. 
  4. Reguem amb oli de raig. 
  5. Escampem per dalt les avellanes picades. 
  6. Per últim, si volem, empolvorem amb julivert. 
Desitjo que us agradi! I si hi ha algú que ho posa a taula de casa seva.....