Feia temps que tenia ganes de fer aquesta pannacotta però esperava el moment adient per fer-la. Una celebració és el moment ideal, així que he aprofitat l'esmorzar de Nadal de l'escola per fer-ho.
Els meus companys i companyes han fet de "tastadors" i m'han donat el vist-i-plau per publicar-la.
Està feta amb mandarines satsumes........per mi, les millors pel seu gust intens.
Són unes postres que us aniran molt bé pels dinars i sopars familiars que s'apropen. Es prepara molt ràpidament, és senzilla i...és molt bona. Penso que ho té tot!
Vinga, us explico!
INGREDIENTS:
- 600ml de nata per muntar
- 250 ml de suc de mandarina
- 100g de sucre
- 4 fulles de gelatina
PREPARACIÓ:
- Posem a remull en aigua freda les fulles de gelatina.
- Introduïm la nata, el sucre i el suc de mandarina dins el got. 6minuts/90º/Vel.3 // Posem un cassó al foc. Portem a ebullició la nata, el sucre i el suc de mandarina. Mantenim el punt d'ebullició durant tres minuts, sense parar de remenar.
- Escorrem molt bé la gelatina i l'aboquem al got. Barregem 15segons/Vel.3 // Escorrem molt bé la gelatina i l'aboquem al cassó. Barregem molt bé amb un batedor de varetes.
- Aboquem la pannacotta als gotets, bols,copes,.....que tenim preparats.
Què us ha semblat? Oi que és fàcil?
Amb lo bones q estan les Satsumes deu estar de mortttt!A casa crec q no ho puc fer, però les galetes siiii!
ResponEliminaPtnts i molt bon Nadal
Ha quedat molt bona, Marta! Demà la repetiré!
EliminaPetonets,
Olga
Pim-pam i panacota cap al cole...com et deuen estimar Olga!!!
ResponEliminaLlàstima que he gastat totes les satsumes en melmelada, però amb clemenules també deurà quedar bona, veritat?
Ptnts
Glòria
Sí, Glòria! Amb la clemenules també però el gustet de la satsuma és tan especial.....
EliminaPetonets,
Olga
Noies us sento parlar dels tipus de mandarina i flipo!! Quan jo vaig marxar de Cat. només hi havia mandarines i clementines!!!! Estic ben perduda!! Però sigui com sigui i amb les mandarines que siguin, segur que aquesta pannacotta és un èxit!!
ResponEliminaMOLT BONES FESTES Olga i que el 2017 et sigui MOLT favorable!!!
Petons
Ui,Dolors! Varietats de mandarines hi ha unes quantes!Però facis amb la varietat que la facis queda molt bona!
EliminaPetonets i...BON NADAL!
Olga
Jo me la faré, SEGUR!!!=)MªAssumpció
ResponEliminaNo ho dubto gens ni mica!
EliminaPetonets, Assumpció!
Olga
Tens raó, ara és un bon moment per fer aquesta panacotta: la mandarina fa molt de Nadal, oi? Molt bones festes, Olga, segueix gaudint i fent-nos gaudir de la cuina. Una abraçada.
ResponEliminaGràcies per les teves paraules, Chus! Igualment et desitjo unes bones festes i un millor 2017!
EliminaPetonets,
Olga
De mandarina no n'he fet mai...però t'agafo la idea per Cap d'Any!!! Petonarros artista!
ResponEliminaDe ben segur que t'agradarà, Mònica!Desitjo que hagis passat molt bones festes!
EliminaPetonets!
Olga
A mi les panacotta m'encanten, i tot i portar nata baixen soles, oi? aquesta amb el toc cítric estic segura que ha d'estar bona bona! un petó!
ResponEliminaA mi també m'encanten! I m'estic aficionant bastant!
EliminaDesitjo que hagis passat molt bones festes!
Petonets,
Olga
Molt bona Olga, i molt senzilla i lleugera, ideal per acabar un menjar nadalenc.
ResponElimina¡Bon Nadal i feliç 2017 maca!
Gràcies, Debora! La veritat és que és molt bona! Tinc una altra versió a punt de publicar!
EliminaPetonets i....feliç 2017!
Olga