Top blocs de receptes

dijous, 22 de desembre de 2016

PANNACOTTA DE MANDARINA

Feia temps que tenia  ganes de fer aquesta pannacotta però esperava el moment adient per fer-la. Una celebració és el moment ideal, així que he aprofitat l'esmorzar de Nadal de l'escola per fer-ho. 
Els meus companys i companyes han fet de "tastadors" i m'han donat el vist-i-plau per publicar-la. 
Està feta amb mandarines satsumes........per mi, les millors pel seu gust intens. 
Són unes postres que us aniran molt bé pels dinars i sopars familiars que s'apropen. Es prepara molt ràpidament, és senzilla i...és molt bona. Penso que ho té tot! 
Vinga, us explico!

INGREDIENTS:
  • 600ml de nata per muntar 
  • 250 ml de suc de mandarina
  • 100g de sucre
  • 4 fulles de gelatina
PREPARACIÓ: 
  1. Posem a remull en aigua freda les fulles de gelatina. 
  2. Introduïm la nata, el sucre i el suc de mandarina dins el got. 6minuts/90º/Vel.3 // Posem un cassó al foc. Portem a ebullició la nata, el sucre i el suc de mandarina. Mantenim el punt d'ebullició durant tres minuts, sense parar de remenar. 
  3. Escorrem molt bé la gelatina i l'aboquem al got. Barregem 15segons/Vel.3 // Escorrem molt bé la gelatina i l'aboquem al cassó. Barregem molt bé amb un batedor de varetes. 
  4. Aboquem la pannacotta als gotets, bols,copes,.....que tenim preparats. 
Què us ha semblat? Oi que és fàcil? 



16 comentaris:

  1. Amb lo bones q estan les Satsumes deu estar de mortttt!A casa crec q no ho puc fer, però les galetes siiii!
    Ptnts i molt bon Nadal

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ha quedat molt bona, Marta! Demà la repetiré!
      Petonets,
      Olga

      Elimina
  2. Pim-pam i panacota cap al cole...com et deuen estimar Olga!!!

    Llàstima que he gastat totes les satsumes en melmelada, però amb clemenules també deurà quedar bona, veritat?
    Ptnts
    Glòria

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, Glòria! Amb la clemenules també però el gustet de la satsuma és tan especial.....
      Petonets,
      Olga

      Elimina
  3. Noies us sento parlar dels tipus de mandarina i flipo!! Quan jo vaig marxar de Cat. només hi havia mandarines i clementines!!!! Estic ben perduda!! Però sigui com sigui i amb les mandarines que siguin, segur que aquesta pannacotta és un èxit!!
    MOLT BONES FESTES Olga i que el 2017 et sigui MOLT favorable!!!
    Petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ui,Dolors! Varietats de mandarines hi ha unes quantes!Però facis amb la varietat que la facis queda molt bona!
      Petonets i...BON NADAL!
      Olga

      Elimina
  4. Jo me la faré, SEGUR!!!=)MªAssumpció

    ResponElimina
    Respostes
    1. No ho dubto gens ni mica!
      Petonets, Assumpció!
      Olga

      Elimina
  5. Tens raó, ara és un bon moment per fer aquesta panacotta: la mandarina fa molt de Nadal, oi? Molt bones festes, Olga, segueix gaudint i fent-nos gaudir de la cuina. Una abraçada.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies per les teves paraules, Chus! Igualment et desitjo unes bones festes i un millor 2017!
      Petonets,
      Olga

      Elimina
  6. De mandarina no n'he fet mai...però t'agafo la idea per Cap d'Any!!! Petonarros artista!

    ResponElimina
    Respostes
    1. De ben segur que t'agradarà, Mònica!Desitjo que hagis passat molt bones festes!
      Petonets!
      Olga

      Elimina
  7. A mi les panacotta m'encanten, i tot i portar nata baixen soles, oi? aquesta amb el toc cítric estic segura que ha d'estar bona bona! un petó!

    ResponElimina
    Respostes
    1. A mi també m'encanten! I m'estic aficionant bastant!
      Desitjo que hagis passat molt bones festes!
      Petonets,
      Olga

      Elimina
  8. Molt bona Olga, i molt senzilla i lleugera, ideal per acabar un menjar nadalenc.
    ¡Bon Nadal i feliç 2017 maca!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies, Debora! La veritat és que és molt bona! Tinc una altra versió a punt de publicar!
      Petonets i....feliç 2017!
      Olga

      Elimina

Digue'm què opines!!!