PANNA COTTA DE LICOR D'AVELLANA @SatLlopis


Avui us porto una nova panna cotta! Un altre descobriment! 
La Isabel de Lo Cistell (Móra la Nova) em va fer un regal per Nadal i un dels productes que hi havia a la capsa era aquest licor d'avellana fet a La Fatarella (Terra Alta). 
El productor és SAT LLOPIS, especialitzats en l'elaboració artesanal de vins, olis, melmelades, licors i fruits secs.  
Per una altra part, també havia comprat gelea d'avellana LLÈPOL, de la Bet Carbonell. En altres publicacions us la vaig presentar!
Vinga, us explico com fer la panna cotta! 

INGREDIENTS (10 racions): 
  • 500ml de nata de postres (35%m.g.)
  • 100ml de llet sencera
  • 70g de licor d'avellana 
  • 50g de sucre 
  • 3 fulles de gelatina
  • Un grapat d'avellanes
  • Gelatina d'avellana LLÈPOL 
PREPARACIÓ: 
  1. En un bol hidratem amb aigua freda les dues fulles de gelatina. 
  2. Posem dins el got de la Thermomix la nata, la llet, el sucre i el licor d'avellana. Programem 6min/90º/Vel.3 // TRADICIONAL: En un cassó portem a ebullició la nata, la llet, el sucre i el licor . No parem de remenar. Quan la nata arribi al punt d'ebullició el mantenim uns 3 minuts. Apaguem el foc. 
  3. Escorrem molt bé la gelatina i la incorporem al got. Barregem 15 segons/Vel. 3 //TRADICIONAL: Escorrem molt bé la gelatina i la incorporem ràpidament a la nata cuita. Remenem molt bé amb un batedor de varetes. 
  4. Repartim la panna cotta en copes, bols, gots....ben bonics. Els posem a la nevera unes 4 hores. 
  5. Piquem les avellanes amb una mà de morter.
  6. Abans de servir a taula decorem les copes amb les avellanes picades i la gelatina d'avellana. 
Unes postres delicioses amb productes #Km0 #productedeproximitat #productedequalitat !