Top blocs de receptes

dimecres, 15 de novembre de 2017

BUNDT CAKE DE TORRÓ DE XOCOLATA I MINIGALETES CHIPS AHOY #NationalBundtCakeDay




Avui és un dia molt especial pels amants dels bundt cakes....és el National Bundt Cake Day. El que vindria a ser el dia mundial del bundt! 
Mai m'hagués imaginat que m'agradarien tant. 
Aprofito per fer-vos un petit aclariment: tots els bundts que faig no ens els mengen els de casa! Ens agrada compartir-los i regalar-los! De la majoria de bundts que cuino només tastem una petita part; jo ja sóc feliç així! Quasi que puc dir que gaudeixo més triant el motlle, triant la recepta i cuinant-los que menjant-los. 
Avui us porto una recepta d'un dels blocs especialitzats en bundts que més m'agrada, el bloc I LOVE BUNDT CAKES
L'ingredient destacat és el torró de xocolata tipus Suchard (a la recepta original utilitzen el que porta Chips Ahoy). 
Si li afegim les mini Chips Ahoy...ja us podeu imaginar! Vinga, us explico! 

INGREDIENTS:
  • 200g de mantega CADÍ a temperatura ambient
  • 100g de sucre blanc
  • 100g de sucre moré
  • 4 ous M
  • 260g de torró de xocolata tipus Suchard
  • 200g de nata 35%
  • 350g de farina d'ús comú
  • 40g de mini Chips Ahoy i unes poques més per decorar
  • 10g de Royal 
PREPARACIÓ: 
  1. Desfem el torró de xocolata al bany maria o al microones. El deixem temperar. Reservem. 
  2. Escalfem el forn a 175º. 
  3. Preparem el motlle amb spray desemotllant. Reservem. 
  4. Tamissem la farina i el Royal. Reservem. 
  5. Al bol de la KA batem la mantega i els sucres fins que la barreja sigui esponjosa. 
  6. Afegim els ous d'un en un. No incorporem el següent fins que no està ben integrat l'anterior. 
  7. Tot seguit, aboquem la nata. Remenem però no en excés. 
  8. A continuació és el moment d'incorporar la xocolata (no ha d'estar calenta). 
  9. Quan la xocolata està integrada és el moment d'afegir la farina. Ho fem en tres vegades. No barregem en excés. Ho acabem de fer amb una espàtula. 
  10. Finalment, trossegem les mini galetes Chips Ahoy i les barregem amb l'espàtula. 
  11. Aboquem la massa al motlle, fem uns copets i ja el podem enfornar. Ho farem a 175º durant uns 45-50 minuts.                                              
  12. Una vegada hagi finalitzat la cocció el deixem reposar uns 10 minuts dins el motlle. 
  13. Desemmotllem i el deixem refredar sobre una reixeta.                                                      
  14. Quan està fred l'empolvorem amb sucre glass i el decorem amb unes mini galetes. 
I ja està! Ja podem gaudir d'un bundt cake de xocolata que de ben segur farà la delícia de tota la família! 



11 comentaris:

  1. Respostes
    1. Sí! Ja començo a tenir ganes de Nadal!
      Petonets,
      Olga

      Elimina
  2. Mmmm...Bonísssim és poc!!=)MªAssumpció

    ResponElimina
  3. Tremendo por dentro y por fuera Olga y mas con este turro de chocolate tipo Suchard.
    peto

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ens ha agradat molt, Miquel! Mooooolt!
      Petonets,
      Olga

      Elimina
  4. Quina pintassa :) m'agrada molt, li faria una bona queixalada :) Ideal pel Nadal!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies, Lídia! En tinc un altre a la reserva que sí...que sí és nadalenc al 100%!
      Petonets,
      Olga

      Elimina
  5. Jo he sigut una de les afortunades que l’ha pogut tastar (una mica d’envejota) i us puc dir que està rebó! Olga tens la mà trencada amb els bunts i tota la passió amb que els fas es nota en el resultat! Ja saps percmí ets la reina dels bundts!’n
    Mil petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Marta....gràcies per aquestes boniques paraules! M'has fet emocionar!
      Petonets,
      Olga

      Elimina
  6. Hola!! quina delícia!! i quina sort sort el que rebi un regalet així de dolç, ets una crack! petonets :)

    ResponElimina

Digue'm què opines!!!