Top blocs de receptes

dimarts, 7 de novembre de 2017

COULANTS AMB CAMEMBERT I SÈSAM #1llibre1recepta #Cristinainthekitchen



Fa uns dies la Cristina es va posar a remenar els meus llibres de cuina. Va triar els llibres que més li van agradar i va  preparar una llista de receptes que li agradaria fer. I mira! Avui tenim la segona! La primera van ser unes creps que va fer la setmana passada pel sopar de diumenge. 
Com la tarda del dimarts és tranquila a casa nostra ha decidit posar-se "amb les mans a la massa" i preparar aquests coulants de formatge camembert. Els ha preparat en un tres i no res i ens hem menjat un cadascuna per sopar (a casa tenim un que no li agrada el formatge). L'hem acompanyat d'una senzilla amanida i...hem tingut un sopar de luxe! La resta han marxat cap al congelador. 
La recepta és d'un llibre petitet de Libros Cúpula, COULANTS DULCES Y SALADOS. Petit però amb grans receptes. 

Vinga us explico! 

INGREDIENTS (8 coulants): 

  • 1 formatge Camembert senser (jo vaig comprar un camembert President dels que venen tallats en porcions). 
  • 3 ous 
  • 100ml de llet sencera
  • 180g de farina d'ús comú
  • 1/2 sobre de Royal
  • 2 culleradetes de llavors de sèsam
  • 100ml d'oli de gira-sol
  • 1 cullerada de mostassa de Dijon suau
  • sal i un polsim de pebre
PREPARACIÓ: 
  1. Escalfem el forn a 180º.
  2. En un bol aboquem els ous, l'oli i la mostassa i els batem. 
  3. A continuació tamissem la farina i el Royal per sobre de la massa en forma de pluja per que no es facin grumolls. Afegim la llet molt a poc a poc i salpebrem. 
  4. Preparem els motlles. Nosaltres hem utilitzat motlles de muffins però podeu utilitzar metàl·lics individuals. 
  5. Repartim la meitat de la massa entre els 8 motlles. Col·loquem una porció de camembert a cada motlle i ho cobrim amb la meitat de la massa restant. Ha de quedar ple dos terços. 
  6. Empolvorem amb llavors de sèsam i els fornegem durant uns 25 minuts. 
  7. Els deixem refredar uns 3 mintus abans de desemmotllar-los. 
Us animareu a fer-los? Nosaltres sí.....i la propera vegada afegirem una mica de roquefort! Mmmmmm.....

6 comentaris:

  1. Això ha de ser moooolt però molt boooooo!!!!!
    Aquests del congelador són per a mi, veritat????
    Ptnts
    Glòria

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ho és, Glòria, ho és! Amb els del congelador...podem negociar!
      Petonets,
      Olga

      Elimina
  2. Això es un pecat, peeeeero, esta boniiissim

    ResponElimina
  3. Pels ENAMORATS del....formatge; la perdició....Mmmm!=)MªAssumpció

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tota una perdició, Assumpció! Tens raó!
      Petonets i moltes gràcies per la teva visita!
      Olga

      Elimina

Digue'm què opines!!!