Top blocs de receptes

dimecres, 28 de febrer de 2018

CREMA PARMENTIER A L'AROMA DE ROMER



Aquest cap de setmana hem descobert dos olis aromatitzats de La Masrojana. El primer va ser aquest, l'oli de romaní (o com diem nosaltres, romer). Mmmm...que bo! 
Fa dies que tenia ganes de fer una crema parmentier del llibre de Thermomix VERDURAS Y LEGUMBRES. Vaig pensar que l'oli de romaní lligaria molt bé amb la patata i...així ha estat. 
Respecte a la recepta original he reduït la quantitat d'alls i d'oli; he substituït la nata per llet desnatada. Ha quedat molt suau! 
Vinga, us explico! 

INGREDIENTS (4 racions):
  • 15g d'oli d'OVE
  • 10g d'oli de romaní La Masrojana + una mica més per la presentació final del plat
  • 1 all 
  • 500g de brou de verdures 
  • 500g de patates trossejades
  • 1 polsim de sal
  • 1 polsim de pebre mòlt
  • 100g de llet desnatada
PREPARACIÓ: 
  1. Escalfem l'oli 3minuts/Varoma/Vel.1
  2. Afegim l'all i ho trossegem 3segons/Vel.7. Tot seguit ho sofregim 3min/Varoma/Vel.1
  3. Incorporem el brou de verdures, les patates i la sal. Ho fem coure 30min/100º/Vel.1
  4. Una vegada ha finalitzat la cocció afegim la llet i ho triturem 1 minut/Vel.3.
  5. Presentem la crema amb un polsim de pebre mòlt i un rajolí d'oli de romaní. 

I...a gaudir! Senzill, senzill i molt saborós. 









6 comentaris:

  1. Respostes
    1. Moooolt! És molt suau...i molt gustós.
      Petonets, Lolines!
      Olga

      Elimina
  2. Olga quina delícia¡ trobo que li has donat un ús ideal a Aquest Oli de romer! Ptnts

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ha quedat molt bo, Marta! Impressionant!
      Petonets,
      Olga

      Elimina
  3. Quina bona pinta, perfecte per ara que fa fred :) 1 petó!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, Lídia! Amb un gustet molt mediterrani!
      Petonets,
      Olga

      Elimina

Digue'm què opines!!!