GASPATXO DE PRÉSSEC PARAGUAIO I KUMATO


M'he aficionat a fer gaspatxos amb fruita! El toc dolç m'agrada moltíssim! I fer-los amb el Thermomix és un pim-pam i la textura és increïble. 


El que avui us porto està fet amb préssecs paraguaios, de l'hort d'uns amics. És fruita dolça de la nostra estimada Ribera d'Ebre! 
M'he atrevit a incorporar-li tomàquets cherry de la varietat Kumato, una varietat que m'agrada molt perquè els trobo dolços. 
El resultat ha estat...mmmm! Us ho explico!


INGREDIENTS: 
  • 500 de paraguaios ben madurs
  • 300g de tomàquets madurs pelats
  • 200g de tomàquets cirerols kumato 
  •  50g de ceba
  • 1 cogombre d’uns 100g
  • 1 o 2 alls (al vostre gust)
  • 50g de pebrot vermell 
  • 20g de vinagre suau
  • 50g d’oli d’oliva verge extra
  • 200g d’aigua freda
  • 1 cdta de sal
  • 1 polsim de pebre mòlt

PREPARACIÓ TRADICIONAL:
  1. Trossegem les verdures i els préssecs paraguaios i els introduïm al got de la batedora.
  2. Afegim la sal, el vinagre, l’aigua, l’oli i el pebre mòlt. Ho triturem molt, molt bé.
  
PREPARACIÓ AMB THERMOMIX: Introduïm dins el got tots els ingredients excepte l'oli d'oliva. Triturem 3 minuts/Vel.10. A continuació afegim l'oli i barregem 2segons/Vel.10. 


Us animo a que el prepareu i em digueu què us ha semblat! M'encantaria!