M'he aficionat a fer gaspatxos amb fruita! El toc dolç m'agrada moltíssim! I fer-los amb el Thermomix és un pim-pam i la textura és increïble.
El que avui us porto està fet amb préssecs paraguaios, de l'hort d'uns amics. És fruita dolça de la nostra estimada Ribera d'Ebre!
M'he atrevit a incorporar-li tomàquets cherry de la varietat Kumato, una varietat que m'agrada molt perquè els trobo dolços.
El resultat ha estat...mmmm! Us ho explico!
INGREDIENTS:
- 500 de paraguaios ben madurs
- 300g de tomàquets madurs pelats
- 200g de tomàquets cirerols kumato
- 50g de ceba
- 1 cogombre d’uns 100g
- 1 o 2 alls (al vostre gust)
- 50g de pebrot vermell
- 20g de vinagre suau
- 50g d’oli d’oliva verge extra
- 200g d’aigua freda
- 1 cdta de sal
- 1 polsim de pebre mòlt
PREPARACIÓ TRADICIONAL:
- Trossegem les verdures i els préssecs paraguaios i els introduïm al got de la batedora.
- Afegim la sal, el vinagre, l’aigua, l’oli i el pebre mòlt. Ho triturem molt, molt bé.
PREPARACIÓ AMB THERMOMIX: Introduïm dins el got tots els ingredients excepte l'oli d'oliva. Triturem 3 minuts/Vel.10. A continuació afegim l'oli i barregem 2segons/Vel.10.
Us animo a que el prepareu i em digueu què us ha semblat! M'encantaria!
Buonissimo, buona giornata michelaencuisine
ResponEliminaAixò fa molt bona pinta...!!
ResponEliminaUna abraçada.
Mooooltes gràcies!!!!
EliminaPetonets i bona setmana,
Olga
es nota el préssec?? mun pare té un camp ple de préssecs i he de bucar receptes per acabar-nos-el!..la veritat que té molt bona pinta. petonets
ResponEliminaLos gazpacho de frutas son muy buenos también, sanos y ademas muy versátiles, unido a tener la TX hacen que sean rápidos y con la textura adecuada.
ResponEliminapetons
Me viene de fabula tengo los ingredientes asi que me voy a hacerlo!!besos
ResponEliminaMestressa dels gaspatxos amb fruites! aquest també m'encaNtaria, SEGUR!!!! Ptnts
ResponEliminaUiiii, que no l'havia vist aquesta recepta!!!
ResponEliminaSegur que boníssim també...i amb la fruita dolça de les teves terres...brutal!
Ptntd
Glòria