M'he aficionat a fer gaspatxos amb fruita! El toc dolç m'agrada moltíssim! I fer-los amb el Thermomix és un pim-pam i la textura és increïble.
El que avui us porto està fet amb préssecs paraguaios, de l'hort d'uns amics. És fruita dolça de la nostra estimada Ribera d'Ebre!
M'he atrevit a incorporar-li tomàquets cherry de la varietat Kumato, una varietat que m'agrada molt perquè els trobo dolços.
El resultat ha estat...mmmm! Us ho explico!
INGREDIENTS:
- 500 de paraguaios ben madurs
- 300g de tomàquets madurs pelats
- 200g de tomàquets cirerols kumato
- 50g de ceba
- 1 cogombre d’uns 100g
- 1 o 2 alls (al vostre gust)
- 50g de pebrot vermell
- 20g de vinagre suau
- 50g d’oli d’oliva verge extra
- 200g d’aigua freda
- 1 cdta de sal
- 1 polsim de pebre mòlt
PREPARACIÓ TRADICIONAL:
- Trossegem les verdures i els préssecs paraguaios i els introduïm al got de la batedora.
- Afegim la sal, el vinagre, l’aigua, l’oli i el pebre mòlt. Ho triturem molt, molt bé.
PREPARACIÓ AMB THERMOMIX: Introduïm dins el got tots els ingredients excepte l'oli d'oliva. Triturem 3 minuts/Vel.10. A continuació afegim l'oli i barregem 2segons/Vel.10.
Us animo a que el prepareu i em digueu què us ha semblat! M'encantaria!