TRINXAT DE BLEDES AMB BOTIFARRA D'ARRÒS DE @CarnisseriaNogales




Comencem la setmana amb una recepta de verdura. 
No és precisament una recepta lleugera però si en mengem amb moderació i fem una miqueta d'exercici no passa res. 
La bleda és una de les verdures que més m'agrada; de fet, m'agraden totes les verdures i als de casa també. És un goig cuinar bajoques, col, bròquil, col-i-flor, bledes...i que tothom les trobi boníssimes. 
La botifarra d'arròs de Carnisseria Nogales també és una de les que més ens agrada. Per tant...si unim la verdura i la botifarra que més ens agrada tenim el plat que ara us presento. 


Ha estat la primera vegada que preparo un trinxat amb bledes. Sempre ho he fet amb col, com és més tradicional. 
Ens ha agradat moltíssim aquest plat! Vinga, us explico!

INGREDIENTS: 


  • Bledes
  • Patates
  • Botifarra d'arròs de Carnisseria Nogales (quantitat, al vostre gust)
  • Oli d'OVE
  • Pebre mòlt 
  • Sal 
PREPARACIÓ:
  1. Bullim les bledes i la patata tal i com ho fem habitualment. 
  2. Tallem unes rodanxetes de botifarra i la resta la traiem del budell. 
  3. Escorrem la verdura i la trinxem. Reservem.
  4. En una paella posem a escalfar un rajolí d'oli. Rostim una miqueta les rodanxes de botifarra, que ens quedin  cruixents. Reservem. 
  5. A la mateixa paella tornem a posar una mica d'oli d'OVE, incorporem la botifarra desfeta i la sofregim una mica. 
  6. A continuació afegim el trinxat de bledes i ho sofregim durant uns minuts. Anem remenant sovint. 
  7. Emplatem com més ens agradi. Jo he utilitzat un cercle emplatador rodó: he col·locat el trinxat al plat i sobre hi he posat les rodanxes de botifarra. 
Desitjo que us hagi agradat i que us animeu a preparar-lo! Us agradarà moltíssim! 

Comentaris

  1. UAU!!!... no saps com m'agrada la "BOTIFARRA!!!
    Segur que la faré!=)MªAssumpció

    ResponElimina
    Respostes
    1. Assumpció, contenta de que t'hagi agradat!
      Molts, molts, molts petonets!
      Olga

      Elimina
  2. M'agrada aquesta versió del trinxat amb bledes, ben pensada.
    Ni oblit ni perdó!
    Una abraçada.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies! I com tu dius...ni oblit ni perdó!
      Petonets,
      Olga

      Elimina
  3. m'encanta la idea Olga, i molt, i queda genial com a primer plat d'un àpat familiar!! m'agrada més que el trinxat de tota la vida! apuntat queda! petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies per les teves paraules! Contenta de que t'hagi agradat!
      Petonets,
      Olga

      Elimina
  4. Això és una patada al colesterol Olga...però ha de ser boníssim😋😋😋

    Ptnts
    Glòria

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si la ració que mengem és petita...ens ho podem permetre!
      Petonets,
      Olga

      Elimina
  5. Olga, tan com dius, no es un plat lleuger, peeeero, mita que està boníssim.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Digue'm què opines!!!