Van ser fruit d'un repte de l' Stories d'Instagram de fa unes quantes setmanes, jo diria que fa gairebé dos mesos. Estàs mirant l'Stories, veus que la Isabel de @aliterdulcia puja una recepta que saps que només la tindràs disponible unes hores, te l'apuntes en un paper i dius...vaig a posar-me a fer-les! Les fas, fas la foto de les magdalenes, les puges a l'Stories i gaudeixes d'elles (i fas gaudir els altres) a l'esmorzar o berenar. I ja està! Així de senzill! No té cap complicació més! Si estàs connectada a la xarxa en el moment oportú es prensenten ocasions de posar-te a la cuina i si, a més a més, estàs disposada a fer-ho...què més vols?
Són unes magdalenes boníssimes i que es fan molt ràpid. No tenen cap complicació! És una recpeta familiar d' @AliterDulcia. Vinga, us explico!
INGREDIENTS:
- 300g de sucre i una mica més empolvorar les magdalenes
- 6 ous
- 360g d'oli
- 350g de farina d'ús comú
- 13g d'impulsor Royal
- 1polsim de sal
- Canyella (al vostre gust)
PREPARACIÓ:
- Escalfem el forn a 230º.
- Preparem les càpsules de les magdalenes dins de motlles metàl·lics de muffins (així no s'obren). Reservem.
- Barregem la farina, el Royal, la canyella i la sal. Reservem.
- Batem el sucre i els ous sense que arribin a doblar el volum. Només cal que la barreja arribi a blanquejar una mica i ja està.
- A poc a poc anem afegint la resta d'ingredients: l'oli i la barreja de farina.
- Omplim les càpsules fins uns 3/4 de la seva capacitat i les empolvorem amb sucre.
- Les enfornem durant uns 12-15 minuts aproximadament, o fins que veieu que ja estan ben cuites.
Què us ha semblat la recepta? Oi que és ben fàcil? Doncs vinga...a fer magdalenes!
M'agrada la magdalena:presentació,forma,...és més repartidora; permet millor conservació....SI QUEDA!:=)MªAssumpció
ResponEliminaPim pam i magdalenes a la cuina!Molt bona pinta!
ResponEliminaQuines magdalenes Olga!!!!!!
ResponEliminaPtnts
Glòria