MINIBUNDTS DE TARONJA I XOCOLATA


No cal que us torni a dir que sóc una apassionada dels bundts, una enamorada dels motlles Nordic Ware i una seguidora incondicional del bloc I LOVE BUNDT CAKES

Quan vaig veure la seva última publicació, uns mini cakes de llimona i xocolata, i em vaig animar a encendre el forn! Feia temps que no ho feia, va ser veure la seva fotografia a Instagram i dir...ara sí! Ja tinc recepta per fer! 



Jo he optat per canviar llimona per taronja i he incorporat aroma de vainilla. En compte d'utilitzar panela he barrejat sucre morè i sucre blanc. I us he de dir un secret...és la primera vegada que he fet uns bundts amb farina d'espelta. 
Vinga, us explico!!!

INGREDIENTS: 

  • 75g de sucre morè i 75 de sucre blanc 
  • 2 ous M
  • 80ml d'oli d'oliva VE
  • 60ml de suc de taronja
  • 60ml de llet sencera
  • Ratlladura d'una taronja
  • 150g de farina d'espelta
  • 5g d'impulsor Royal
  • 1/4 de cdta de bicarbonat
  • 70g de perles de xocolata (al vostre gust) 
  • Sucre glass per decorar
PREPARACIÓ:
  1. Escalfem el forn a 170º.
  2. Tamissem la farina, el Royal i el bicarbonat. Reservem.
  3. Preparem el motlle greixant-lo amb spray desemmotllant. 
  4. Batem els ous amb el sucre enèrgicament fins que doblen el seu volum. Si ho fem amb la KA amb l'accessori varetes a velocitat 4. 
  5. Incorporem la llet, el suc de taronja i la ratlladura de taronja. Ho anem barrejant a poc a poc. 
  6. Afegim l'oli molt poc a poc, a velocitat mínima. 
  7. Ara és el moment d'incorporar la farina tamissada que tenim reservada, molt poc a poc (a velocitat 1 amb la KA). Ho acabem de barrejar amb l'espàtula. 
  8. Agreguem a la massa les perles de xocolata i les barregem suaument amb l'espàtula. 
  9. Aboquem la massa al motlle. Fem uns copets sobre el pedrís de la cuina i l'enfornem durant 30 minuts. 
  10. Una vegada ha finalitzat la cocció deixem reposar el motlle amb els minibunts durant 10 minuts.  Els desemmotllem i els deixem refredar sobre una reixeta. 
  11. Abans de servir els empolvorem amb sucre glass. 
Animeu-vos a fer-los! Us encantaran! 


 


Comentaris

  1. Que monos, així petitons...me'l puc menjar sencer sense remordiments 😉

    Ptnts
    Glòria

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, i tant!!! I com de ben segur que t'agradarien ni et plantejaries el tema remordiment!
      Petonets, Glòria!
      Olga

      Elimina
  2. Ei, ets sens dubte la Doña Bunt amb permís de @ilovebundtcakes! Quina delícia de bundts!
    El dia que ens veiem a veure si ens en fas un!

    Ptnst

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Digue'm què opines!!!